14 de març 2016

La llarga història del malbaratament


Aquest mes de febrer el Club Natació Sabadell ha fet 100 anys. Al llarg de la seva vida ha passat per moltes coses. S'hi han viscut moments de glòria i plenitud i d’altres molt difícils, però volem destacar un dels períodes més foscs que ha tingut l’entitat i pertanyen a aquests darrers 5 anys. Des de que Miquel Torres va ocupar la presidència al maig de 2011, hi ha hagut un seguit de situacions incomprensibles en una entitat esportiva, on hi hauria de prevaldre el bon fer, davant d’actes totalitaris i pràctiques pròpies d’altres temps.

Acomiadaments discriminatoris, retallades salarials, pèrdua dels drets de socis, pèrdua de massa social (exactament 8410 del tancament d’exercici del 2010 al 2015), malbaratament de recursos econòmics i patrimoni (pèrdua per més de 4 milions d’euros), favors personals, fitxatges espectaculars ... i tot això amb gran opacitat i gran secretisme vers als socis/es i treballadors/es sense les mínimes explicacions.

Aquest any del Centenari,  Miquel Torres ha preparat diferents esdeveniments, que pel que sabem,  el cost econòmic que representarà en aquest any no deixarà indiferent a ningú. Ja hi ha gent que cataloga el 2017 com l’any negre, ja que els recursos del Club seran escassos i s’hauran de prendre mesures dràstiques.

I a la vista de tota aquesta disbauxa sols volem recordar uns quants punts de les seves "100 propostes per un club centenari"


                            
                                                            programa electoral
         



3 comentaris:

  1. La trista i llarga història del malbaratament, de la coacció, de l'amenaça, de l'utilització de l'entitat amb criteris personalistes, de l'exclusió, de la complicitat d'uns quants, en fi, la trista, dura i lamentable història del règim TORRES

    ResponElimina
  2. La larga historia de los silencios, de los trabajadores humillados con "sí wana" a la cara y insultos por la espalda, de la pérdida de derechos de los socios, de la destrucción del waterpolo, de la mentira, del hartazgo de las instituciones del personaje que sólo respetan a la entidad...

    ResponElimina
  3. La llarga història d'una persona sense escrúpols que utilitza l'Entitat per fins propis, que maltracte treballadors i amenaça.

    ResponElimina