20 de desembre de 2015

Sopar de Nadal "discriminatori" al Club Natació Sabadell

Divendres dia 17 de desembre a les 22 hores,  al  frontó interior del Club Natació Sabadell, va tenir lloc el sopar de Nadal que Miquel Torres va organitzar per "todo lo alto".  

Dies abans el mateix Miquel Torres ja va recordar a responsables i treballadors/es de la importància de l'assistència a aquest sopar indicant que era  per treballadors, amb la qual cosa, si no hi assisties, es podia considerar que no volies continuar sent-ho.  No cal que especifiquem què volen dir exactament aquestes paraules, tothom s'ho pot imaginar. 

Per poder tenir un màxim control i recordatori de l'assistència, a l'entrada es confeccionava una llista amb nom i cognoms i el mateix president Miquel Torres feia lliurament personal d'aquesta panera: Aquest lot de Nadal sols era pels assistents al sopar, es a dir, que els treballadors/es que es troben en situació de baixa laboral o que per qualsevol circumstància no van assistir no hi tenen dret.

És evident que això es tracta d'un greu greuge comparatiu i esperem que des del Comitè d'Empresa o des d'algun sector més conscient de la pròpia Junta Directiva, resolguin aquesta discriminació, especialment perquè estem segurs que tothom que compleix amb la seva tasca i horari laboral mereix ser tractat amb igualtat. 

3 comentaris:

 1. Jajajaja, aquest Torres és el puto amo..., per cert, gran discurs del Sr.Director General... deu tenir 4 carreras i 5 màsters per haber arrivat a la conclusió que la solució del Club passa perquè cada treballador/a porti 10 socis nous a la entitat...TOT UN VISIONARI...��������. A partir d'ara ens coneixeran per HERBACNSLIVE!!!!! jajajajaja. És tant gran el ridícul que fot riure molt. CNS=CLUB DE LA COMEDIA S.A.
  PD: el meu lot ja us el podeu ficar pel C...i de cantuuuuu.

  ResponElimina
 2. Hemos vuelto a la época del colegio, pasar lista, si no vienes no te adjunto… estoy convencido de que si el delegado de clase pudiera ser a dedo también existiría.
  Todo Muy Maduro.

  ResponElimina
 3. Estil Torres, protagonista oficial de la pel.licula de terror "Soy el puto amo".

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...