24 d’oct. 2015

El nou director del CNS, Héctor Cruz s'hauria beneficiat de les targetes black del CNS

Segons ha pogut saber indignats CNS, el nou Director General Héctor Cruz, ha aparegut al llistat de socis amb targetes black.

Recordem que aquestes targetes inclouen l'abonament del Club, Pàrquing, activitats dirigides i altres serveis per 0 euros.

Pel que hem pogut saber la relació del senyor Héctor Cruz amb el Club Natació Sabadell va començar el juliol de 2011 de la mà d'un Vicepresident. El Club li regala tres targetes black que incloïa tots els serveis de manera gratuita per ell i dos familiars més. El valor total dels serveis supera els 150 euros mensuals.

Es possible que Hèctor Cruz, hagi mantingut una estreta relació amb el president Club, ja que els dos van participar en la organització dels JJOO Barcelona'92.

Ara ja podem entendre millor el gest que va tenir Miquel Torres en l'últim acte d'homenatge lliurant una placa a Héctor Cruz en reconeixement a la seva trajectòria.

​Molta gent es pregunta ara si aquest nou càrrec ha passat un procés de selecció o bé ha estat un nomenament a dit de Miquel Torres.

1 comentari:

  1. Procés de selecció? Jajaja molt bo l'acudit.
    El mateix que ha passat el Dr.RRHH jajajaja.
    Ara, els pobrets van més perduts...m'agradaria saber el q cobran... i cada dia fent unes piscinetes per relaxar se, no passa res, conviden els socis.

    ResponElimina