1 d’oct. 2015

Comença la campanya cap el centenari










Dissabte dia 26 de setembre Miquel Torres va fer un acte d’homenatge als membres de Junta Directiva de les seccions d'aigua, nedadors, waterpolistes, professionals i altres. 

Això ens recorda temps passats molt llunyans, quan nedava Miquel Torres, que anualment el CNS realitzava un multitudinari Repartiment de Premis. Val a dir que en aquella època els esportistes eren totalment amateurs, no com ara i que la situació econòmica era molt diferent. 

Definitivament el president del Club ha perdut els papers. El cost aproximat d’aquest acte supera els 30.000 euros. Estem convençuts que els esportistes tenen ben merescut qualsevol premi que se’ls atorgui per portar el bon nom del Club a tot arreu, però considerem una falta de respecte per part de Miquel Torres i de tota la Junta Directiva, que han tingut a la majoria de la plantilla del Club vivint amb un pèssim sou, amb grans dificultats per arribar a final de mes durant dos anys, degut a un ERTO i una baixada salarial, a molts dels quals no se'ls ha actualitzat el seu sou a hores d'ara, tan sols a uns quants favorits, per acabar destinant aquests diners per iniciar la seva campanya cap el centenari.

Però el què més ens sorprèn és el gest que ha tingut en reconèixer la trajectòria a Hèctor Cruz  que no fa ni un mes que treballa al Club com a Director General. La única cosa que entenem que deu premiar-li es haver acomiadat dues persones que no eren de l’agrat de Miquel Torres.

El Diari de Sabadell de dimarts 29 de setembre, parla del reforç amb grans fitxatges que ha fet el Sabadell, amb Merche Peris, Fàtima Gallardo, Sandra Pallarés y Alejandro Garcia. Miquel Torres torna a malgastar diners per tornar a ser el Club que més esportistes porti a les Olimpíades de Río 2016.

Entre tota la gent posada a dit: socis compromissaris, un nou Director General, un Director de RRHH, que curiosament es diu Ramón Martí Serra. 

i sense cap control sobre els diners, és evident que el Club, més que mai, va a la deriva.



3 comentaris:

  1. El que comença és la campanya electoral! Prepareu-vos!

    ResponElimina
  2. Quan hauria d'acabar el mandat de MT?
    Perque una cosa es clara MT sinflara d'actes amb el centenari i aixo no sera bo per la nostra entitat...

    ResponElimina
  3. Ahora ya empieza la campaña con la sincro. Después de 4 años de que C. Carbó lleva engañando a los padres en nombre de la Junta diciendo que natación y waterpolo se pagaban los Ctos de España (mentira), ahora resulta que serán gratis pq la campaña ya empieza. Iros ya y devoved lo mentido! Mentirosa y mentirosos!

    ResponElimina