8 de set. 2015

Torres no s'en surt amb el funcionament del CNS







Després de quatre anys de mandat que porta Miquel Torres, el dia 8 de setembre, tornarà a fer la presentació d'un nou organigrama. Aquest serà el quart que presenta des de que és president. Es veu molt clar la gran desconnexió que tenia Miquel Torres amb l'Entitat, de la que no tenia ni idea del funcionament.

Aquesta presentació coincideix amb dues noves incorporacions a la plantilla del CNS: un nou Director General i un Director de RRHH, Ramón Marti Serra. Ens sorprén que entri un Director de RRHH el mes de setembre i accepti una organització de personal feta per algú altre. Aquí ens venen algunes preguntes: és aquest director de RRHH un nou incondicional i ja li està bé seguir les directius del senyor Torres o aquest senyor en concret porta mesos treballant, però no es podia incorporar fins que el CNS hagués tancat l'any fiscal? De totes maneres ell mateix afirma en el seu curriculum que porta un mes treballant per a l'Entitat. 

Per aquesta incorporació s'han renovat totalment uns despatxos al costat del camp de fulbito amb el conseqüent cost que això suposa.

Sorprèn també la incorporació d'un nou Director General, del que properament donarem més informació. En concret es tracta del Sr. Hèctor Cruz Hoyos. La pregunta és què passarà amb l'actual, el Sr. Paco Luna?  La resposta és ben simple, Miquel Torres prefereix col·locar als seus amics abans de confiar en persones formades dins el CNS i que han demostrat al llarg del temps la seva vàlua. 

Ens agradarà veure el nou organigrama professional i totes les noves cares del organigrama de Junta Directiva que dels 21 que van començar només en queden sis.

1 comentari:

  1. Un organigrama fet amb els peus, per no dir una altra cosa. Els que canviem de feina no hem estat consultats ni se'ns ha explicat res i el millor de tot es que l'organigrama presentat ahir a les 10 del vespre no tenia res a veure amb el que se'ns ha lliurat avui. Tot plegat INCREÏBLE!!!

    ResponElimina