8 de set. 2015

Nous acomiadaments en el Club Natació Sabadell

Aquest vespre, els treballadors Raquel Fradera (Departament de RRHH)  i Gustavo Goldberg (Departament  d'Activitats Aquàtiques), han estat acomiadats. De nou Miquel Torres torna a actuar amb tota la cruesa i acarnissament que ens te acostumats i si la incorporació del nou Director General i el de RRHH a la plantilla ens podia donar un alè d'esperança de reconduir la situació, ja podeu imaginar el seu tarannà quan han permès que aquests treballadors es presentin a la reunió que van ser convocats, junt amb tota la resta de personal, per assistir a la presentació de l'organigrama, fora de la seva jornada laboral i a la porta d'entrada els estiguin esperant amb la carta d'acomiadament. 

Des d'aquí tot el nostre suport a aquests treballadors. 

Ampliarem la informació quan disposem de més dades. 



1 comentari:

  1. Miquel Torres ho ha tornat a fer!! Quan les persones arriben de vacances sempre te alguna sorpreseta macabra que treu de la seva butxaca màgica. Està clar que amb calers que no són seus, lloga un buffet d’advocats sense cap tipus d’escrúpol, dos “matonets” de poca monta perquè facin la feina bruta i, Marti i Viñeta, los “incondicionales de Miquel Et”. Així m’agrada Torres fidel al teu estil, que la feina bruta la faci un altre. Ja tornes a tenir la plantilla ben acollonideta.
    Parlant seriosament, tot plegat repugnant, vomitiu i lamentable.
    Pel Gus i la Raquel la meva solidaritat i el meu suport en tot el que necessiteu i us desitjo el millor en el vostre futur. Professionalment estic convençuda que us en sortireu. La feina ben feta us avala. Estic amb vosaltres!!!!

    ResponElimina