22 de juny 2015

Les incoherències de Miquel Torres

Pocs mesos després de l'acabament de l'ERTO i rebaixa salarial, molts treballadors encara no han recuperat el seu salari de fa tres anys. 

Els rumors apunten a una re-negociació del crèdit allargant el període de carència que va negociar Miquel Torres ara fa dos anys amb el que això pot suposar d'increment d'interessos, possiblement inassumible el pagament en un futur no llunyà.  Sembla impossible que una Entitat bancària no tingui una mica més de seny del que sembla demostrar en Miquel Torres i li segueixi permeten endeutar-se fins a límits insospitats.  Quines garanties ofereix Miquel Torres? Se li demana alguna responsabilitat sobre aquest extra-endeutament de l'Entitat sols per afavorir el seu ego personal? Quina relació "de confiança" existeix entre Miquel Torres i el banc?  Tot això són preguntes que a dia d'avui no tenen resposta però que caldrà esbrinar en algun moment per delimitar responsabilitats., no tots els capricis de Miquel Torres els ha de pagar el soci. 

Però com podeu veure el què li passi al club, als seus socis i als treballadors no li importa el més mínim ni li mereix cap respecte, sols te cura del seu ego,  i en el seu afany de protagonista anuncia, sense cap mena de vergonya,  el fitxatge de Gemma Mengual per a l'equip de sincronitzada del CN Sabadell. Demanem que es faci públic el cost d'aquest fitxatge així com el cost total de la Sincronitzada. 

La incoherència està servida. 






4 comentaris:

  1. Quina ràbia em fot aquesta noticia. He estat dos anys cobrant una puta merda, em prou feines arribant a final de mes perquè aquest paio s'ho gasti en cava amb els seus amiguets. El senyor Carpena, està de merda fins a dalt també i sinò que li preguntin pel cas Tarrés. El Torres el cas Ortiz i l'altre el cas Tarrés i apa com que les peles no són seves se'ls hi enfot. Tot plegat estan fastigós. Quan estiguem en
    banca rota que vingui el senyor Oliu i pagui el festival. Investigueu bé que ara diuen que vol comprar un equip de waterpolo pel centenàri, perquè el molt "poc útil" es va carregar el fantàstic equip que teniem.

    ResponElimina
  2. Lo que es indignant es que a la sincro ens ho hem de pagar tot. No ens donen una pela per res.

    ResponElimina
  3. Sr. Torres supongo que la siguiente temporada en la seccion de waterpolo ,despues de lo resultados optenidos se planteara´ hacer un cambio de plantilla de entrenadores no?

    ResponElimina
  4. Quiero felicitar a los que entran al car ,y al club por librarse un poco de los padres ,que ya nos toca un respiro.

    ResponElimina