9 de maig 2015

Nous favoritismes de Miquel Torres


Pocs mesos després de la finalització de l'ERTO Miquel Torres apuja el sou a una desena de treballadors/es del Club. Després de dos anys perjudicant l’economia de tota la plantilla del Club i d’haver acomiadat una quinzena de treballadors/es, Miquel Torres ha decidit premiar la fidelitat d'aquells que, parlant clar, li llepen el cul.

Cal recordar que quan es parlava de fer l'ERTO, un dels directors de centre, a la vista de que la majoria de treballadors/es no l’acceptarien, va enviar un mail a una part de treballadors/es on insinuava que ja sel's compensaria en un futur.

Al mateix temps Miquel Torres ha denegat el dret a un treballador que va demanar actualitzar la seva categoria. Com sempre actuant amb favoritismes,

Miquel Torres segueix amb les seves fixacions i  sense deixar d’assetjar a les persones que no són del seu agrat.

19 comentaris:

  1. Ostres... yo me lo como yo ne lo guiso. Saqueo a tope. I el Torres quan cobra?

    ResponElimina
  2. Que Miquel Torres segueixi assatjant treballadors i tothom miri cap un altre cantó em sembla asquerós.

    ResponElimina
  3. me agradaria saber de que trabajadores se trata?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pel que es diu són, els directors de centre, director gerent, secretària de presidència, cap administrativa, director de manteniment, directors esportius, cap de les recepcions, cap de marquèting

      Elimina
    2. Hola, sóc la Mònica Espinós, directora de màrqueting, m'agradaria saber des de quin mes m'han apujat el sou. Gràcies. Em sembla bé que s'informi sempre i quan sigui veritat. Salutacions. Mònica

      Elimina
    3. I a mi m'agradaria saber quin criteri fan servir al Club per fer aquests canvis de cadira? Esteu preparats? Titulats?

      Elimina
    4. I a mi m'agradaria saber quin criteri fan servir al Club per fer aquests canvis de cadira? Esteu preparats? Titulats?

      Elimina
  4. y de waterpolo ya ni parlem es penosssss......en quedat como el cull en categorias ...

    ResponElimina
  5. Quan sera l'any de les eleccions ? 2016? 2017?
    Que s' espera per actuar?

    ResponElimina
  6. Hola Monica,
    Tú no estabas afectada por el ERE ni tampoco te bajaron el sueldo como a toda la plantilla.
    Un saludo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajja, cierto, en toa la boca maja.

      Elimina
    2. Si no me equivoco ningun trabajador de la fundación cns estuvieron afectados por el ERE pero si se les bajó el % segun su sueldo. O sea que como dice la chica esta, informaros mejor... para lo bueno y para lo malo!

      Elimina
  7. Lo mas grave es que no se premia por el trabajo hecho, sino se premia lo bien que le caes o le haces la pelota al presidente o al matrimonio Carbó. La ineficacia esta servida.

    ResponElimina
  8. Y que pasa con la seccion de waterpolo ? se la estan cargando y nadie hace nada al respecto nos van a faltar niñ@s para poder continuar.

    ResponElimina
  9. Que fàcil es criticar amagats amb l'anonimat
    Queta Daviu

    ResponElimina
    Respostes
    1. Normalment no faig comentaris perquè m’agraden a cara descoberta, per aquest motiu normalment utilitzo el facebook, però no m’he pogut resistir.
      Es evident que segueixes el blog, sinó qui faria els dossiers de sanció pel senyor president? En tres anys i mig, quants favors mutus us deveu.... que bonica l’amistat que sorgeix des d’un objectiu d’odi comú... em salten les llàgrimes.
      A mi em faria vergonya demanar a la gent que donés la cara, perquè saps que passa quan una persona dona la cara? Doncs el que li ha passat, a l’Isaac, al Pere, al Gaby, al Dani, a l’Eva, a l’Antonio, recentment al Julio Cèsar i a un munt de persones que segur que en tens constància. També no fa falta que et digui que hi ha hagut acomiadaments i persones que pateixen persecució dins del Club i alguna cosa hi has tingut a veure. Precisament aquestes coses no les has fet a cara descoberta. Així es la vida. La gent ha de fer anònims perquè té por de les represàlies que poden rebre els seus fills, els seus germans, ... perquè saps que passa, que el president del Club s’ha cregut que el Club es seu... tu no ho saps de què et parlo perquè ets la seva mà dreta (perquè si fossis la seva mà esquerra “otro gallo cantaria”).
      Pots imprimir el comentari i posar-lo al dossier que m’ha fet fora del Club durant dos anys, o en el dossier de la Roser que també n’hi ha caigut dos, o el del senyor Marià que li van caure 20 mesos, o al del Claudi que el van expulsar... o el pots donar a tots els socis compromissaris que veu posar a dit, perquè tinguin algun al•licient per anar a la propera assemblea, així no s’avorriran.


      Elimina
    2. Senyora Queta Daviu, a vosté no li queda ni una mica de vergonya? A més, suposo que aquest comentari l'haurà fet fora d'horari de feina...els.socis no li paguem un sou, prou alt per cert, per que estigui mirant el facebook o pàgines web, no?
      Sisplau, la familia Carbó-Daviu agafin les seves coses i acompanyin al president cap a la porta de sortida del Club.

      Elimina
  10. Jajajajaja Q valiente q eres, vamos haber cuando no estes protegida por el presidente si eres tan valiente

    ResponElimina