19 de maig 2015

Miquel Torres esbronca als alumnes de l’Escola Santa Clara

Un dia de la setmana passada, a les 9 del mati, l’Escola comunica als alumnes que Miquel Torres vol parlar amb ells i que aprofitarà l'hora del pati. Miquel Torres arriba una hora tard, justificant-se que tenia un judici a Barcelona (cosa que ens creiem, ja que té un munt de demandes al jutjat).

El motiu de la reunió va ser una esbroncada monumental als alumnes pel comportament que tenien a les instal·lacions.  En primer lloc ens preguntem quina experiència i/o formació te en Miquel Torres com a docent? Com a President és evident que deixa molt que desitjar, ja que no és capaç de transmetre les instruccions necessàries al personal encarregat de la formació, professorat i entrenadors, per evitar que els nens/nenes facin aldarulls en el moment que no estan controlats, cosa bastant normal en nois/noies d'aquestes edats. 
Amb aquest comportament la única cosa que va aconseguir és la de  menysprear al professorat i a la direcció de l'Esccola Santa Clara, posant en entredit a més l'autoritat dels educadors  i entrenadors davant els alumnes. Una actuació més pròpia de l'escola franquista que de l'escola del S. XXI

Alguns pares s'han mostrat realment ofesos per aquest comportament,  degut al qual els alumne van perdre un valuós temps de classe per una sessió d'adoctrinament "made in Torres".  El problema està que es veuen obligats a aguantar i callar per no perjudicar als seus fills, ja que és de sobre conegut que sinó caus be o "ets una molèstia" pel president, els teus fills en patiran les conseqüències i probablement no tornaran a jugar cap partit, com ja hi ha hagut casos. 











5 comentaris:

  1. INDIGNATS, SOU UNA BANDA!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per desgràcia vosaltres si que sou un banda però de les dolentes, dolentes...
      Foteu el cap del nostre club i deixeu que els profesionals poguin fer la seva feina d'una vegada!

      Elimina
  2. No els hi va dir que a partir d'ara cada mati haurien de cantar el Cara al Sol?

    ResponElimina
  3. L'Escola Santa Clara és un centre depenent del Departament d'Ensenyament, no? Pot aquests senyor parar les classes per adoctrinar d'aquesta manera els nostres fills? No té un director l'escola?
    Com a mare crec que és un tema a presentar al Consell Escolar i denunciar-ho al Departament d'Ensenyament. Ja n'hi ha prou!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, en qualsevol moment podeu denunciar aquesta situació a ensenyament i de manera anònima.

      Elimina