23 de març 2015

Miquel Torres presenta el nou organigrama.

Aquest serà el tercer nou organigrama que presenta en menys de quatre anys.

La setmana passada es va presentar el tercer organigrama  del mandat Torres. El primer a finals de l'any 2011, i el segon al 2013. Moltes veus indiquen que aquest va ser un dels motius que va fer vessar el got al vicepresident econòmic, Joan Casanoves,  i per això va presentar la seva renúncia.

No ha tardat, Miquel Torrres a incorporar tres nous membres a la Junta: Francesc Mayol com a Tresorer;  Josep Picó, càrrec indefinit a les ordres de Rossend Abella i  Mario Lopera com a nou responsable  dels Serveis Jurídics (al que des d'aquí, després de veure el rècord de demandes acumulades contra el Club, no podem més que desitjar-li tota la sort del món). El lloc que ocupava Joan Casanoves segueix sense nom. I un altre dels noms que no ens apareix en aquest organigrama és el d'Elvira Mallafré, vinculada a la Junta de Miquel Torres des del primer dia. Haurà dimitit?

És evident que les assessories i empreses externes han trobat una mina d'or al CNS. A més de la seva contractació per confeccionar els tres organigrames, són incorporades al mateix per seguir prestant els seus serveis i seguir cobrant;  i com Miquel Torres va canviant les mateixes si no li diuen el què vol sentir, ja són vàries les que han passat pel CNS.  Sense anar més lluny, l'última encarregada de confeccionar l'actual organigrama no ha pogut acabar aquesta tasca, ja que abans de fer-se públic, ha estat acomiadada. Fins i tot tenim els nostres dubtes que aquest organigrama sigui el que va presentar l'empresa que va portar Joan Casanoves al Club.

Crida l'atenció que es recupera gran part de l'organigrama que hi havia amb la Junta Carles Ruiz, (com per exemple el funcionament de nou del Call Center).

Segueix sent un organigrama estil Torres. Tot i que a les àrees estan distribuïdes i consten com a responsables membres de la Junta, Miquel Torres continua exercint el seu poder absolut i tot ha de passar pel seu vist-i-plau. Que no es creguin els vice-president que podran decidir res... O sigui, més del mateix. Ara sols ens queda veure els noms de l'equip de treballadors, a veure quines sorpreses se'ns preparen.

5 comentaris:

  1. Tant organigrama i reestructuracions a nivell institucional no son capaços de fer-ho a la secció de waterpolo tot el staff tècnic s'hauria de fer neteja des de el vicepresident fins als entrenadors, que no veuen que desde que va començar la temporada han marxat mes de deu jugadors/es, no s'han interessat el més mínim per solucionar-ho. Falten nois i nois per completar els equips, es una pena que hagin de marxar a d'altres clubs per que puguin desenvolupar les seves actituts i explotar-les.

    ResponElimina
    Respostes
    1. el responsable de tot això és el Sr.Marcos que ningú sap el que està fent...quina manca de lideratge. ..encara trobarem a faltar al Sr.Ballart....

      Elimina
    2. Mi hijo entrena con él y es una vergüenza el modo que tiene de hablarles, incluso un compañero se ha tenido que ir con los cadetes a entrenar porque no le aguantaba mas...ademas siempre llega tarde...

      Elimina
  2. totalment d'acord!!!! El waterpolo se l'estàn carregant!!!!!

    ResponElimina
  3. Molta queixa pero que feu al respecte? Amb el temps que fa que aixo dura i no he vist cap moviment a nivell de seccio. Despres tot a fer la brometa al presi i companyia. A veure si algu mou algo. Si no fos per aquest blog semblaria que tot va perfecte!!!! Tanta por.....

    ResponElimina