24 de nov. 2014

Negligència en la Seguretat en el CNS

Miquel Torres ha inaugurat una nova àrea de salut. De res li ha servit tenir a un vicepresident encarregat de les instal·lacions i serveis estructurals del Club, ni dos directors del centre del c/ Montcada. Entre tots no han estat capaços d'aplicar el sentit comú, ja que no feia falta gran cosa més. (S'haurà de convocar concurs per ampliar les places de Directors). 




Sr. Àngel Viñeta i Nevado
Vicepresident Quart.
Instal·lacions i Serveis Estructurals.


La zona nova està  ubicada on hi havia la guarderia del Club i dependències annexes, concretament al final de la zona de cal Llobet.

Perquè us ubiqueu, al final del llarg passadís de la zona de cal Llobet, es troba la guarderia (anteriorment el clubiparc), uns lavabos i una porta d'emergència.

Aquesta porta d'emergència, si l'empenys, dona directament a una porta de vidre, que està tancada amb clau, i en el cas que estigui oberta, la porta té la obertura cap a dins. Resumint, si a la guarderia passa qualsevol cosa, el taponament està assegurat.



Per les informacions que ens han arribat,  aquest fet ja està denunciat a l’Ajuntament de Sabadell i ho fem públic, perquè tot i que sabem que molta gent s'ha queixat a les mateixes instal·lacions, no els hi han fet cas. És possible que Miquel Torres, fidel seguidor d'aquest blog, ens faci cas com en altres ocasions.




Aquests són dos dels 100 punts de les seves promeses electorals.... Un cop més la incompetència està servida.




3 comentaris:

  1. espabilados como de costumbre,bueno como se suele decir? Dios le da mocos al que no tiene pañuelo

    ResponElimina
  2. Qué lo tiene que leer MIQUELET

    ResponElimina
  3. Mi anterior comentario sobre el pañuelo ,se entiende perfectamente que es por la mala gestión de los espabilados

    ResponElimina