6 d’oct. 2014

Assemblea Extraordinària per aprovar uns nous Estatuts al CNS

El dia 14 d’octubre el CNS ha convocat Assemblea Extraordinària amb el següent ordre del dia:

1. Nomenament de dos interventors per aprovar l’esborrany de l’acta de la Assemblea (art. 14.6 dels vigents Estatuts).

2. Presentació i ratificació en els càrrecs si escau, dels nous membres de la Junta Directiva (art. 33 dels Estatuts vigents).En tres anys de mandat, hem de recordar que ja ha renovat a gairebé tota la seva Junta Directiva. Tots han plegat de forma oficial per temes personals, però tots en la intimitat han reconegut tenir greus discrepàncies amb el president.


3. Proposta modificació dels Estatuts per la seva aprovació si escau (art. 14.5.a dels Estatuts vigents)

De ben segur, desprès d'haver fet una lectura ràpida dels mateixos, de modificació res de res, es tracta d'uns nous Estatuts on, d'entrada, segueix vetada la participació de tots els socis, cosa que permet la Llei de l'Esport. 

I per fer aquests nous Estatuts es va nomenar  una Comissió Estatutària, triada a dit pel president i aprovada per la mateixa Junta Directiva, on no s'ha permès la representació del soci "de peu" ni cap representant del Consell d'Honor. Per posar un exemple formaven part d’aquesta comissió el director del Club, la secretària de presidència, el president i el vicepresident esportiu i amb l'assessorament d'un advocat, que en el seu temps va ser amic personal de Juan Antoni Samaranch. 

A la  pàgina web trobareu una atenta carta del President i el text íntegre d'aquest Estatuts, sense fer cap referència dels articles modificats, cosa que seria de lògica explicar quins punts s'han modificat, redactat de nou, afegit, etc.  i els motius. 

Ja ens podem imaginar l'assemblea,  llegint un text feixuc fins a altes hores de la nit, quan només quedin les persones previstes per a l'aprovació dels Estatuts.

En propers post us anirem analitzant aquesta proposta d'estatuts, que podeu llegir a la web del CNS,

Des d'aquí, i en benefici del nostre Club, us demanem la màxima difusió de la lectura d’aquests Estatuts, i la conscienciació del que representaria l'aprovació d'aquesta barbaritat. 

És molt important l'assistència a aquesta Assemblea per impedir l'aprovació d'uns Estatuts fets a mida del President Miquel Torres i que retallen tots els drets als socis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada