13 d’oct. 2014

Miquel Torres treu i posa compromissaris a portes d'una Assemblea

En el passat plenari del Consell d’Honor del dia 6 d’octubre la Junta del Consell d’Honor va informar de la seva dimissió, efectiva el dia 15 d'octubre, un dia després de l’Assemblea. Recordem que els motius que han portat a aquesta Junta a dimitir ha estat l’actitud absolutista, la poca transparència, incompliment dels Estatuts, menys teniment i menyspreu al Consell d'Honor i als seus membres.


Doncs Miquel Torres ho ha tornat a fer, avui ha comunicat a membres d’aquesta junta, que ja no podran entrar a l'assemblea de demà degut a que ja hi ha una nova Junta del Consell d’Honor, o sigui que un cop més ha tret socis compromissaris per posar-ne de nous, que sap segur que votaran a favor dels seus Estatuts, els que li donarien la impunitat necessària per fer el que vulgui, tot i que val a dir,  ja ho fa ara. 

Desitgem que aquest joc brut  castigui demà a Miquel Torres, i els socis no aprovin uns Estatuts, que reflecteixen molt bé, el caràcter absolutista instaurat al Club Natació Sabadell.

6 comentaris:

  1. y a quienes a puesto? por favor nombres

    ResponElimina
    Respostes
    1. La nova Junta del Consell d'Honor:
      Presidenta: Isabel Ortiz Morato
      Vicepresident: Francesc Playà Campodarve
      Secretària: Ma. Dolors Bretones Ollé
      Vocal: Rafel Bernardo Berbel
      Vocal: Marià Gimenez de Pedro

      Elimina
  2. Vergonya apart quina es la cara de Isabel Es la que va criticant la gestio del president? La que va dient que les coses es fan apart seva?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Casi des del principi que el critica, pero seu treure alguna cosa que tingui tant interès

      Elimina
    2. Jajaja La Ortiz? Si cada dia raja del Torres quan està pel club i fora del club també. Li apasiona parlar malament durant les reunions en les que he coincidit amb ella.

      Elimina
    3. Ortiz!!! Que només vols figurar, i aquí hauràs de defensar els interessos dels consellers.
      Fa dos anys que vas dient que no estàs d'acord amb el Torres i el critiques per tot arreu!
      No et pensis que som gilipolles. T'aconsello que et desaparexis un temps o altrament quedaràs marcada de per vida per haver donat suport i cobertura a aquesta injusticia i aberració de Junta Directiva.

      Elimina