30 d’oct. 2014

La moda de les targetes

Aquests dies la premsa va plena del tema de les targetes.

Indignats CNS vol recordar als seus lectors que en un anterior post de fa més d'un any, ja va anunciar la possible existència targetes dins l'entitat, concretament el dia 4 de juny de 2013, on Josep Montserrat, referint-se a l'inici del mandat de Miquel Torres,  president del Club Natació Sabadell, explica:



També explica el control que hi havia sobre les targetes: la despesa no era pública, la resta de la Junta no hi tenia accés, o sigui que se les controlaven ells.

Se suposa que la persona que hauria de fiscalitzar aquestes despeses era  Pere Nicolàs, fins el desembre de 2013 i actualment Joan Casanovas, com a vicepresidents econòmics, i a l'hora, segons declaracions de Josep Montserrat, possibles posseïdors d'una VISA.

Aquestes són les persones que han ocupat o ocupen un dels càrrecs "mereixedors" d'aquestes targetes dins la Junta de Miquel Torres:




Miquel Torres Bernades - President




                                     Domènec Vidal Echauri - Actual vicepresident segon



Josep Elias Pardo - Vicepresident Esportiu (dimitit) 


           Rossend Abella Payerols - Actual vicepresident esportiu



Xavi Verge Mestre - Vicepresident àrea social (dimitit)



Elvira Mallafré Sala - Actual vicepresidenta cinquena - Àrea social



Angel Viñeta Nevado- Actual vicepresident quart



Pere Nicolàs Plans - Vicepresident econòmic (dimitit)


Joan Casanovas Vila - Actual vicepresident econòmic





Una nota curiosa: a la Junta del CNS no hi havia hagut mai tants vicepresidents. Actualment en són cinc. 

5 comentaris:

  1. Si algun dia es comença a investigar...crec que ens portariem Moltes sorpreses!

    ResponElimina
  2. És com el parking de can llong... perquè poder aparcar els jugadors/es de waterpolo i no els socis? Vergonyós

    ResponElimina
    Respostes
    1. El post parla de que hi ha gent de Junta que té unes targetes que no les controla ningú i es com el parquing de can llong? Però això es molt indignant.... que aquesta Junta es gasta els nostres calers no sabem amb què! Si us plau, us faré un correu intern per veure si em podeu posar en contacte amb les persones que volen tirar la demanda endavant. Tinc algún conegut que podria ajudar-nos a desenvolupar la demanda, vull dir que crec que puc ser útil.

      Elimina
    2. Tens raó que el tema parking no és comparable amb el tema de les targetes, si és cert, però el que volia denuncia és que al club aquesta junta fa i desfà com els hi dona la gana...

      Elimina
  3. Pues si ahora viene canvio de tiempo, lo que se avecina en el club van a ser nuvarrones oscuros. el otro dia, estuve viendo el partido del sabado con mi hijo mayor, y nos enteramos a través de un padre que tiene a un hijo jugando en el primer equipo,( hablando de demandas que comentava en el escrito anterior,) que exjugadores exnadadores e actuales deportistas, van a interponer una demanda contra el club, lease los nombres( recursos humanos, director general, vicepresidente deprotivo ) por uso fraudolento de la información, negación de la evidéncia y verdad, abuso de poder, daños personales familiares....todo esto viene porque han obtenido una cópia del manifiesto firmado por el comite de empresa respecto al ERTO, donde ponia que EXCLUIAN a todos los deportistas del club, solo a los trabajadores en plantilla. Difícil situación se avecina para el club, una tema que a través de un diario deportivo saldrá a flote en breve. Quieren ver, eso decía la persona en cuestión, como estas personas asumen sus responsabilidades e causas, y pediran sus respectivas dimisones e indemnizaciones. Por cierto, el nombre del buffet de abogados, esta ligado estrechamente al club tennis de barcelona. Todo dicho. Justicia para aquellos deportistas que defienden al club. Torres, deberias tomar decisiones ante tus trabajadores/vicepresidente que mintieron respecto al tema en questión, de lo contrario, vas a tener un grave problema, tu i el club. Gracias.

    ResponElimina