1 d’oct. 2014

El Club fitxa a Erika Villaécija i Paula Klamburg


A la web del Club ja es poden veure els dos fitxatges de Miquel Torres. Ja no sorprèn la seva falta de respecte cap a treballadors/es que han hagut de veure reduïts els seus recursos econòmics degut a un ERTO i una baixada salarial (fruit en teoria del tres últims tancaments d’exercici negatius) i socis que es donen de baixa perquè no veuen satisfetes les seves expectatives... No sabem si Miquel Torres i la seva Junta són conscients que un cop finalitzi l'ERTO i la baixada salarial al gener de 2015, s'ha de retornar als treballadors/es un 6% del seu sou, a més a més de la finalització de l'ERTO (aproximadament més d’un milió i mig d’euros anuals), a part d’altres temes que desenvoluparem més endavant.

No ens cansarem de jutjar l’actitud egocèntrica del president Miquel Torres, que tant li fa posar en perill econòmic el Club Natació Sabadell amb fitxatges de luxe, denigrant al treballador/a del Club i al soci, per poder seguir interessant algun diari per poder sortir a la foto.

Cap persona amb seny, fa el que fa Miquel Torres amb l’economia del Club, tres exercicis negatius, retallada de drets, venta de patrimoni i de treballadors/es, fitxatges de luxe...

1 comentari:

  1. Heu donat en el clau....fotos,fotos i més fotos, quan el problema que s'acosta a partir dl gener es d'una gran magnitut. O que expliqui com pensa afrontar la finalització de l'ERTO.

    ResponElimina