24 de set. 2014

Miquel Torres continua l'espiral de malbaratament amb nous fitxatges

Club Natació Sant Andreu
A principis del passat mes de juny la Junta Directiva del Club Natació Sant Andreu es va veure obligada a dimitir forçada per la pressió del socis. Enguany ha passat el mateix amb el Club Natació Barcelona, dimissió també provocada pels socis que en el decurs de l'assemblea van manifestar el seu descontent amb la gestió portada a terme.  En ambdós dimissions hi ha un punt en comú, la unió de socis descontents va provocar la seva sortida.

Per les informacions que ens han arribat, el Club Natació Sant Andreu està aplicant una política econòmica d'austeritat amb la finalitat de recuperar l'estabilitat del club. Tal com especifica la revista Nataccion, el club ha de desprendre's de figures com Érica Villaécija.

Està clar que Miquel Torres ha deteriorat tant el nom del Club Natació Sabadell, que ha de recórrer a fitxatges com Érica Villaécija, el nou fitxatge de la secció de natació, per poder seguir sortint a les fotos;  i a sobre  intentaran dissimular el seu cost dient que col·labora amb l'escola de Natació... és que abans no tenien entrenador els nens/es de l'escola? Duplicarem el personal o enviarem a un altre treballador més a l'atur?

Miquel Torres segueix sense tocar de peus a terra i va afegint despeses a la ja maltractada i feble economia del Club Natació Sabadell.

Molts treballadors, que han vist reduït el seu sou i suportat un ERTO, es mostren indignats davant l'actitud de menyspreu per part del President amb fitxatges com aquest. La desconfianca de la plantilla cap a Miquel Torres i la junta augmenta dia a dia; no és d'extranyar que molts acusin ara al President de conduïr un cotxe de lloguer probablement a càrrec de les despeses de respresentació.  

5 comentaris:

  1. Molts treballadors estan emprenyats perque han fet un esforç economic els darrers dos anys i han vist com aquesta junta directiva es gasta els diners de manera irresponsable. Feu pinya i guanyareu! Està més que demostrat que si els treballadors i socis volen las juntes acaben saltant, o no esteu cansats de que els vostres diners es facin servir per fitxatges, sopars, cotxes, etc, etc.... Encara no saben la força que teniu, heu d'estar units per tal de que no us tornin a pendre el pel al mes de febrer.

    ResponElimina
  2. Quina gestió més nefasta...que fotin el camp jaaaaaaa!

    ResponElimina
  3. Confirmado el fichaje de la Villaecija...que sinvergüenzas que llegan a ser...me refiero a toda la junta ya que son los que permiten estas cosas...como podéis tener dignidad de mirar a la cara a los trabajadores? Bueno no la tenéis claro, los que tenían algo de dignidad ya se han ido.
    patéticos.

    ResponElimina
  4. Perdonad que os diga, pero que pocos cojones le habéis echado, trabajadores!!

    ResponElimina
  5. Tienes razón en opinar, que los trabajadores le hemos echado muy pocos cojones....... Pero te aseguro que no es fácil enfrentarse aun Presidente y y una junta sin escrúpulos a la hora de despedir trabajadores con cargaas familiares, hipotecas. ........
    Los trabajadores que han tenido la osadía de enfrentarse, están en la calle o marginados.
    Tampoco me gustaría olvidarme del escuadrón de trabajadores chivatos que tiene el Presidente, que son los que pasan los informes de los trabajadores díscolos.

    ResponElimina