24 de jul. 2014

Els membres del Consell d'Honor anuncien la seva dimissió en bloc.

A l'últim plenari del Consell d'Honor, el passat dimarts 22 de juliol, la Junta del Consell d'Honor va anunciar la seva dimissió en bloc el proper més d'Octubre. És la primera vegada a la història del Club Natació Sabadell que es produeix una situació com aquesta, els membres del Consell han près aquesta decisió per l'impediment total per part de la Junta Directiva de Miquel Torres de dur a terme la seva tasca, establerta als estatuts.

El Consell d'Honor acusa a la Junta Directiva d'una actitud absolutista, poca transparència, incompliment dels Estatuts i menysteniment i menyspreu al Consell d'Honor i als seus membres. Al mateix temps han mostrat el seu malestar i preocupació per una desviació del pressupost de 300.000€ aproximadament en només 9 mesos d'exercici.

Ampliarem la informació. 

9 comentaris:

  1. Bravo Miquelet... a veure que toca enfonsar... fortissim... la gent critica Millan, Ballart... pero si fossin concients realment de què fa la Junta Torres al Club, els hauria de cabrejar temes com carregar-se un estament que era critisc amb aquesta Junta. Ara el Torres a seguir destruint i nosaltres traient-nos els ulls amb petites coses.....

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Hasta el Pujil a caido, espera ya le tocará a usted señor presidente!

    ResponElimina
  4. Perque el consell d'honor no obre un expedient a aquesta junta, es busca un advocat, fa una auditoria i desenmascarem a Torres?

    ResponElimina
  5. Perqué fer això costa diners, qui els posa? Mentre el senyor Torres va utilitzant els diners dels socis per pagar els advocats, acomiadaments, etc que li venen de gust. Ell no perd res. Perdem i paguem tots els socis.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs segueixo pensant que encara que sigui el Consell d'Honor hauria de denunciar aquesta poca transparència a la Federació o als estaments que faci falta, si més no denunciar-ho a tort i a dret per premsa o on sigui. No crec que hagin de marxar sense més

      Elimina
  6. Ja queda menys per què se'l demandi i pagui personalment pel que està fent

    ResponElimina
  7. d'acord en tot,pero després que pasara? qui entrara? els anteriors? tambe es van equivocar i molt. nous candidats?

    ResponElimina