13 de juny 2014

Miquel Torres fa fora a la nedadora Olímpica Conchi Badillo

Fa dies que va arribar a indignatscns una noticia inquietant que no hem volgut publicar fins que ha estat contrastada. El tema en qüestió és l'expulsió com a sòcia de l'olímpica a Londres 2012 pel Club Natació Sabadell, Conchi Badillo. El motiu aparentment ha estat que el passat mes d’abril, ella es va creuar amb el President i no el va saludar.

Miquel Torres ho ha tornat a fer, ha vulnerat els drets de socis i sòcies del Club Natació Sabadell. El cas de Conchi, és greu ja que vulnera el Reglament de Règim Intern del Club Natació Sabadell:

"Els esportistes olímpics o assimilats per raó dels èxits esportius, gaudiran a perpetuïtat de l'exempció de la quota, amb objecte de preservar la seva valuosa representativitat. "

Miquel Torres també gaudeix d’aquesta norma. Ell personalment la va ratificar quan va modificar les quotes. Miquel Torres no paga quota des de l’època llunyana en que era nedador.

Aquests socis, són considerats socis de Mèrit. Fins ara també eren socis de Mèrit, per acord assemblea, els ex-presidents del Club natació Sabadell, un cop finalitzaven aquest mandat, a dia d’avui, l’únic ex-president que no ha estat ratificat és el senyor Carles Ruiz, anterior al mandat Torres.

Segons declaracions de la pròpia nedadora el 30 d’octubre del 2013:

.../// Cuando la oferta que me realiza mi anterior club no me satisface empiezo a buscar alternativas y entre ellas la que más me gusta es la del Club Natación Mairena.///...

En Miquel Torres ha aconseguit que la seva prepotència faci que el CN Sabadell perdi dues nedadores olímpiques que van participar a Londres 2012, primer va marxar Mireia Belmonte i darrerament ho ha fet Conchi Badillo.

19 comentaris:

  1. Fins i tot i podrieu afegir que quan la va donar de baixa, va dir que si la tornava a veure a dins la instal.lació faria fora a la persona que l'hagués deixat entrar.

    ResponElimina
  2. Quan aquest home deixi de ser president espero que fem amb ell tot això que ell està fent ara. A part de demanar-li les responsabilitats penals que toquin, és clar.

    ResponElimina
  3. Voleu dir que no ens hem acostumat a aquest caràcter mesquí del president?

    ResponElimina
  4. Fins on es capç d'arribar aquest home? Al.lucinant.

    ResponElimina
  5. Bienvenido a la dictadura Torres. No existen las leyes, LA LEY ÉS ÉL!

    ResponElimina
  6. Muy bonitas las palabras del Jordi mi...an, dignas de una persona que se disculpa por no saber hacer bien su trabajo y las de su amiga piscis ,que queda muy agradecida ........hasta que venga otro que le interese mas ,con todos los que somos veo que tienes muy poco apoyo no? Hasta los mas cercanos te apuñalan por detras ,chicco se recoje lo que se siembra

    ResponElimina
  7. Alguien me puede exolicar que hace Dani Ballart con las chicas si en teoria ya no forma parte del Sabadell des de final de mes?

    ResponElimina
  8. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  9. Y 17 BILLETES y dietas para el campeonato juvenil en madrid ,llevandose a infantiles, a que lo pasen bien porque los papis asi lo quieren y hacen bien la pelota, Buena herencia vas a dejar Ballart de desavenencias y malos rollos entre compañeras y padres .Si es verdad que no tienes contrato y estas trabajando ........

    ResponElimina
  10. Vaya, vaya! Así que despilfarro en los viajes de waterpolo a gastos pagados por el Club, mientras sus compañeras de clase en Santa Clara deben pagarse de su bolsillo los Campeonatos de España de Sincro y el presidente mintiendo diciendo que todos los equipos de natación y waterpolo se pagan los deportistas de su bolsillo sus viajes. Una mentira más de Torres y compañía y una geta impresionante y por supuesto una falta de respeto a esas deportistas.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Demano si indignatscns podria mirar a quan oscil.len els gastos de representació del últims anys del senyor Torres. Gràcies!

      Elimina
    2. Pero el sr. Torres fa el que li surt dels pebrots i tohom calla

      Elimina
  11. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  12. supogo que se el ballart presento su dimision ,es baja voluntaria y no se llevara ni un duro del club no?

    ResponElimina
  13. Ara esta de moda mirar aquestes coses.... un dia li van mirar al Bustos i no veas lo que cobrava amb dietes!! Transparencia!

    ResponElimina
  14. Por cierto, somos la comidilla de todos los clubes viendo el destrozo que se ha hecho en las categorias de waterpolo. Del sexto para abajo en los C. de Catalunya masculinos y en los de España ni clasificados (participando en uno y por organizadores). Y en femenino, que juegan seis ya vamos por el tercer puesto...
    Y con el barco medio hundido por él, la rata lo abandona!
    A quien hay que felicitar?

    ResponElimina
  15. Adéu Ballart! i no hi tornis.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

      Elimina