10 d’abr. 2014

Miquel Torres prohibeix l'entrada al Col·lectiu "La Natació Catalana per la Independència"


El col·lectiu "La Natació Catalana per la Independència" va sol·licitar fa uns dies el permís per instal·lar un stand informatiu durant la Final Four i entrades per repartir entre els seus adherits. El Club Natació Sabadell els ha denegat aquest permís, i els ha entregat únicament dues entrades. Aquesta decisió crida una mica l'atenció degut a que el Club s'hi habilitarà un espai per a col·locar estands a dins del recinte i el col·lectiu compte amb molts noms propis relacionats amb Club Natació Sabadell: Clàudia Dasca, Ignasi Guiu, Enric Arnella, Marc Alcón, Llorenç Carbó, Queta Daviu, Santiago Esteva... fins i tot membres i ex-membres de la Junta Directiva com Domènech Vidal, Ferran Mauri, Josep Elias o Elisenda Pérez.

El caràcter catalanofòbic del President Miquel Torres és de sobres conegut a l'entitat. A les mesures contra el català que ja coneixiem, se li suma ara aquest menys preu cap a una plataforma plural que té el suport de la Plataforma Pro Seleccions, l'ANC o el propi entrenador Nani Guiu. La plataforma ha anunciat que col·locarà el seu stand a l'exterior del recinte.

Un exemple més del caràcter anti democràtic d'aquesta Junta Directiva. Un bon moment per recordar l'estreta relació de Miquel Torres amb Samaranch o les declaracions del propi Miquel Torres en una entrevista a a La Vanguardia  parlant dels anys del franquisme:

"El régimen franquista insistía en los alegres años del desarrollismo en promocionar y apropiarse de todos los triunfos que tuviera a mano. "Estaba todos los días en los medios y por las calles de Sabadell todo el mundo me quería saludar y dar la mano. Era una personalidad pública"". 


7 comentaris:

  1. Però que és això! M'agradaria que el propi col·lectiu confirmés la noticia. Tenen blog o web propi? Si és confirma demà mateix em dono de baixa com a sòcia i em semblaria lamentable aquesta decisió.
    De fet no sento cap comentari positiu d'aquest senyor quan vaig pel club.
    I la resta de membres de junta ho permeten?
    No ho entenc...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, aquesta és la seva pàgina web. http://natacioindependencia.wordpress.com/ La informació està confirmada ja que ens ha arribat a través d'un correu de la pròpia plataforma.

      Elimina
  2. Convido a tothom que vagi a veure la final four de les noies a que portin l'estelada per passar-li per la cara a aquest personatge i a tots els seus bufons! Catalunya i Cns lliures!

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Qué pasa indignats, que censuramos los que no piensan como vosotros, asín lo único que hacéis es actuar como nuestro presidente. Lo único que os digo es que no mezcleis la política con lo deportivo, porque también hay muchos socios que no estarán de acuerdo con una Cataluña independiente. Que pasa que estos socios no pagan la cuota de socio.
    Un poco de respeto por favor.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No es publiquen aquells comentaris que siguin ofensius.

      Indignats CNS només es posiciona amb els temes que afecten directament al Club i no es posiciona sobre el procés català.

      Elimina
    2. Solo quieren dar información, no iban a convertir a nadie tranquilo... Que abiertos de mente que somos/sois en España... Lo de la libertad de expresión y tal

      Elimina