2 de març 2014

Més de 75 persones apartades del CN Sabadell

Davant la petició d'un seguidor del blog, que ens demanava la llista de les persones que "s'han perdut pel camí" en el decurs del mandat de Miquel Torres, intentem fer aquesta relació, tot i que som conscients que és probable que ens deixem algú, cosa que, per endavant demanem disculpes i agrairem ens ho feu saber per poder-ho subsanar. 

WATERPOLO    Acomiadats a l’entrada de Miquel Torres a la presidència maig 2011

Xavi Balaguer- Director tècnic i entrenador del primer equip de waterpolo.
Entrenador superior de waterpolo. Ex-waterpolista del CNS.
Pere Carrasco- Director waterpolo de base i entrenador primer equip de waterpolo
Llicenciat en Educació Física. Entrenador superior de waterpolo. Ex-waterpolista del CNS.
Mercedes Lòpez- Entrenadora de l'Escola de Waterpolo i equips benjamins.
Diplomada en Pedagogia. Ex-waterpolista del CNS.

Acomiadats a partir del 2012

Rupert Navarro- Entrenador equip cadet masculí.
Mestre d'Educació Física. Entrenador auxiliar de waterpolo. Ex-waterpolista del Club.
(El Rupert era l'entrenador de l'equip cadet i l'equip absolut 'B'. La temporada 2011-2012 va continuar treballant i el van fer fora al juny de 2012)
Enric Moreno - Entrenador equip aleví.
Ex-waterpolista del Club.
(L'Enric va continuar jugant i fent d'entrenador la temporada 2011-2012. A final de la temporada no el volen com a jugador i li ofereixen continuar entrenant l'equip amb unes condicions inacceptables)
Belén Sànchez- Entrenadora equips cadet i juvenil femení.
Llicenciada en Educació Física. Entrenadora superior de waterpolo.
(La Belén era l'entrenadora dels equips cadet i juvenil femení. El maig de 2013 aprofitant la seva baixa per maternitat el Dani Ballart passa a entrenar a aquests equips i ja s'ha mantingut en aquest lloc fins a l'actualitat. La Belén no ha estat acomiadada de moment, tot i que li han baixat la seva dedicació i sou, aquesta temporada entrena els equips benjamins).
UNA DESENA DE JUGADORS DE LA CANTERA (Equip de waterpolo Sabadell 2016)
Fem esment d’aquests esportistes, ja que tot i les promeses de Miquel Torres en l’equip”B”, l’any 2012 s’elimina, no renovant els contractes de jugadors joves i fets a casa i es realitzen costosos fixatges de fora per a l'equip masculí. El que era habitual fins l'any 2011 era tenir equips del Club a tots els Campionats d'Espanya de categories d'edat i fer medalles en aquests campionats. Actualment classificar un equip per a un campionat d'Espanya és una excepció.
Gaby Hernández- Entrenador del primer equip de waterpolo
Actual dimissió de Dani Ballart- Director tècnic de waterpolo amb Miquel Torres.

MEMBRES JUNTA DIRECTIVA

Pere Nicolàs- Vicepresident àrea econòmica
Xavier Verge- Vicepresident Àrea Social
Josep Elias- Vicepresident Esportiu
Mercè de Lucas- Tresorera
Agustí Puidomenech- Secretari
Ramón Bernaldo- Vocal
Jordi Carné- Vocal Instal.lacions Can llong
Lidia Larrossa- Vocal Escola Santa Clara
Jordi Mas- Vocal
Sebastià Olcina- Vocal
Josep Montserrat- Vocal Waterpolo
Ferran Mauri- Vocal
Elisenda Pèrez- Vocal
Àlex Amoròs - Economista

Val a dir que la única persona que ha estat capaç de donar una mínima informació sobre la desastrosa gestió de Miquel Torres ha estat Josep Montserrat, vocal de waterpolo. Recordem que va dir:
Entrevista (II)
Entrevista (III)

PROFESSIONALS   Acomiadats a l’entrada de Miquel Torres a la presidència maig 2011

Òscar Briz- Director General. Més de 25 anys treballant i/o col·laborant pel CNS
Marta Ruiz- Responsable Atenció al Soci. Més de 20 anys treballant i/o col·laborant pel CNS
Eva Franch- Coordinadora Atenció al Soci Can llong. Més de 6 anys treballant
Georgina Vich- Massatgista.
Jaume Zamorano - Director Tècnic de bàsquet
Manuel Ortiz- Manteniment.
Roser Sallés- Secretèria de presidència, responsable de qualitat (readmesa per sentencia judicial). En el moment de ser acomiadada portava 39 anys treballant i li faltava un mes per la pre-jubilació.
David Boleda- Departament activitats i natació sincronitzada (readmès per sentencia judicial). Quan va ser acomiadat portava 7 anys treballant a l'entitat.
Gustavo Goldberg- Responsable Activitats aqúàtiques (readmès per sentencia judicial). Treballador del CNS des del febrer de 2003.
13 treballadors/es del Departament de Restauració. Aquestes persones van de 2 anys de servei al CNS fins persones que portaven 35 anys treballant-t’hi.

Fred Vergnoux- Director tècnic de natació
Alena Popchanka- Entrenadora de natació
Isaac Pèrez- Director esportiu amb Miquel Torres (readmès per sentencia judicial)
Mireia Belmonte- nadadora

EXPULSIÓ DE SOCIS COMPROMISSARIS

Des de l’entrada de Miquel Torres a la presidència, el socis compromissaris entren i surten de les llistes continuament. La raó que dòna, és que un cop deixen de ser membres de Junta Directiva, els treu per posar els nous membres.

A l’any 2011 va treure tota la Junta anterior de socis compromissaris, quan en la història del CNS mai s’havia fet així, sinó que s’afegien els nous membres a la llista de compromissaris.

També va a passar a prohibir la participació com a oients a qualsevol soci que així ho desitges.

Trenca totalment amb la transparència.

EXPULSIÓ I  EXPEDIENTS DISCIPLINARIS A SOCIS/ES

Claudi Puigfel - Membre del Consell d’Honor i soci compromissari. Amb aquesta expulsió, Miquel Torres va impedir l’assistència al Plenari i a la posterior Assemblea del dia 13 de desembre de 2011. Expulsat de soci a finals del mes de novembre de 2011, a les portes d’una Assamblea de socis Compromissaris. Actualment amb procés judicial. 44 anys de soci.
Marià Gisbert Soci del CNS des de l'any 1947 (67 anys de soci). Ha estat sempre vinculat a l’entitat. Com a membre del Consell d’Honor i de la Junta Directiva de Carles Ibars. Amb aquesta sanció, Miquel Torres va impedir l’assistència al Plenari i a la posterior Assemblea del dia 11 de desembre de 2013. El motiu de la sanció és una carta enviada a la Generalitat.
Roser Sallés- No en va tenir prou en acomiadar-la i haver de readmetre-la després, en unes condicions que l’han portat a una baixa laboral, que l’ha sancionada amb dos anys de sòcia, sanció notificada el primer dia que s’incorporava a la feina un any i mig després d’haver-la acomiadat. Motius, pertànyer, segons Miquel Torres, al col.lectiu indignatscns. 48 anys de sòcia i 41 a la plantilla laboral del CNS. Ha treballat per sis presidents diferents.
Eva Franch-  Miquel Torres no en va tenir prou acomiadant-la que li va obrir un expedient sancionador, enviant-li un burofax datat del dia 20 de setembre de 2012,  amenaçant-la d’expulsar-la de sòcia acusant-la de malparlar de la Junta Directiva i simpatitzar amb indignatscns. Actualment està de baixa de l’entitat.
Marta Ruiz- Miquel Torres no en va tenir prou acomiadant-la i li va obrir un expedient sancionador, imposant al final una sanció de dos anys de pèrdua dels drets de sòcia,  acusant-la de malparlar de la Junta Directiva i simpatitzar amb indignatscns. Fa 34 anys que es sòcia.
Antonio Ortiz.  Va estar sancionat 6 mesos de socis, per l’acusació de dos companys de feina de càrrecs propers a Miquel Torres. També va ser sancionat de sou i feina 20 dies, que se li van haver de retornar des del jutjat.
Ha guanyat un judici per vulneració dels drets fonamentals, la llibertat d’expressió i llibertat sindical, obligant al Club a retornar-li la seva feina. L’han hagut de indemnitzar amb 6000 euros. A dia d’avui la seva situació no ha millorat, podem dir que l’Antonio porta tres anys d’assatjament laboral i actualment té oberts més d’un procés dins dels jutjats. Treballa al CNS des de fa  37 anys  i en fa 32 que  és soci.






19 comentaris:

  1. Cada vez peor...los que nos queremos al club tenemos que hacernos fuertes...elecciones ya....solo quedan 4 miembros desde el principio. ..no tienen vergüenza de seguir asi jugando con familia enteras y con dinero nuestro no suyo....ELECCIONES. Por cierto, hay un grave error n el wp, todo lo que sucedio paso pasa pasara por culpa del sr.ballart, no nos olvidemos..él lo decidio todo...y ahora echa el ordago con la intención de conservar el trabajo para ser entrenador. ELECCIONES TODOS PODEMOS

    ResponElimina
  2. Es una vergolla el que esta pasan al club i ara per si fos poc les llistes de benjami de wp no estan gaire clares amb una nena que diuen que ha entrar perque el seu pare es un delegat de les juvenils i una mare presionan a la entrenadora perque el seu fill entri nomes perque la seva germana esta en sincro, tot aixó es molt preocupan per la image del club i del Santa Clara. Fora sius plau els poca soltes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Y ademas este padre es periquito como el Ballart, y amigos de los ariño y del presi del ampa y juntos estos tres tienen mucha fuerza.

      Elimina
  3. sonia 20 anys de socia3 de març del 2014, a les 14:25

    He d'entendre que de la meva quota es paga el mobbing que se li fa a un treballador? Tambe pago els judicis laborals perduts, que pel que tinc entes no n'ha guanyat cap. Al.lucinant. si us plau, vosaltres que feu força parleu amb la federacio, o la generalitat, segur que es pot fer alguna cosa. I ara aixo dels nens de l'escola? No entenc que preten amb tot aixo el Torres.... i s'emprenya perque li diuen Miquelet, a mi em provoca dirli alguna altre cosa, pero ai l'escric no m'ho publicareu.

    ResponElimina
  4. El señor Ballart tiene informadores en las gradas ¡ yo los llamaria chivatos¡ y estos mismos van tanteando a la gente ,y dejan de caer que seria bueno que el proximo presidente fuera el ballart.Claro bueno para ellos los pelotas de siempre.

    ResponElimina
  5. Sembla mentida la quantitat de directius que van abandonant el barco per raons de discrepàncies amb el Miquel Torres, en molts casos després de fortes discusions i situacions tenses i que pràcticament ningú no sigui capaç de denunciar el que està passant. Ells també tenen responsabilitats, això no és un joc.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquesta gent li van seguir el joc al Torres deixant-li fer barbaritats, perque en el seu moment els hi va interessar... despres han marxat com covards.... no se ai renen res a amagar... pero el dia que es demanin responsabilitats, espero que aquests que han sortit tambe responguin.... perque no esta be enfonsar wl club, enfonsar families que viuen del club, i sortir corrents vom si res hagues pagat. Hi ha una dita " a cada cerdo le llega su San Martin". Questio de temps.

      Elimina
  6. Soc un soci que li encanta el waterpolo, porto anys seguin als equips de grans i els nens, es molt trist que entrin al Santa Clara nens y nenes que no tenen el nivell, tot perque hi ha pares que son amics de qui son, tinguin aquets favors. He vist partits del benjami i sinceramen son molt dolens els pobres, pero no per culpa de ells sino de la mala planificació de aquets anys amb el Torres i Ballart. Del grup de Benjami nomes hi ha un parell de nens y un parell de nenes que tenen el nivell suficien per entra al Santa Clara, la resta estan molt verds. Os convido que els veieu jugar no donen tres pasades seguides amb l' edat que tenen.

    ResponElimina
  7. Me he quedado pasmado por no decir otra cosa cuando he leído lo de las listas de benjamín de waterpolo, he sido jugador y nunca en mi carrera deportiva he visto algo igual. Siempre se ha supuesto que los niños y niñas del Santa Clara tenían un nivel mínimo para entrar a criterio del entrenador, cosa que nunca me pareció bien, como en cualquier deporte, estos niños tendrían que pasar unas pruebas con unos mínimos resultados, tanto en natación, como dominio del medio acuático, como el dominio de la pelota, como el dominio del lanzamiento, etc, etc, etc. Alguien puede pensar, bueno para eso está ya el entrenador, si verdad, pero quién nos asegura que no entran por amistad con el entrenador de turno o por presiones de más arriba. Así evitaríamos que entraran niños y niñas, que no saben nadar, no saben lanzar, ni dar un simple pase, etc, etc. Esto es ridículo, es la mejor manera para que no entraran los amigos de los amigos o si os gustan más, los enchufados de los enchufados. Lo que no llego a entender tampoco es que el grupo de padres y madres de benjamín, permitan que otros padres y madres estén manipulando la entrada al Santa Clara por enchufe o presiones al entrenador. Señor Torres, Señor Ballart háganselo mirar porque esto va de mal en peor.

    ResponElimina
  8. Es el señor Ballart ,el que toma estas decisiones .Asi que si estais interesad@s de que entren vuestr@s hij@s teneis que hacerle muxoooooooo la pelota ,decirle lo bien que lo hace que es estupendo, el mejor .... y no llevarle la contraria en nada y si puede ser chivatearle quien lo critica para poder echarlos del club jejejeje

    ResponElimina
  9. Quina situació tant lamentable...a veure quin cuento els hi explica als treballadors aquest dijous...pobre gent.
    Torres, ningú et compra la moto ja homeee!
    que no ho veuuuusss!
    Cap al casal d'avis jaaaaaaa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb quins treballadors ha quedat? Jo treballo al Club i no sé res. Amb els entrenadors?

      Elimina
    2. Que puedo decir de la reunión, primero que no estaban convocados todos los trabajadores, ni todos los responsables. Auto critica por parte del presidente cero. Que el Club iba bien, que se siente orgullosos de nosotros y que no habrá mas bajadas salariales ni ERE, a partir de enero. Ha hablado él. Las conclusiones que cada uno saque las suyas.

      Elimina
  10. ¿M' agradaria que algu amb digues com es pot denunciar i on?, la manipulacio de les llistes de waterpolo de Benjami. Es inaceptable el que esta pasan amb el Santa Clara. Faig una crida a tots el socis i socies que es denuncii aquesta situació. Ho envio com Anònim perque sino tindre replesalies, conec gent que treballa al Sana Clara i os poc asegura que les llites s' han manipulat.

    ResponElimina
  11. Increíble lo de las listas del Santa Clara y el Benjamín de Waterpolo, la entrenadora Belén la cual conozco de hace muchos años por haber entrenado a mis hijos hace tiempo, siempre me ha parecido una persona con las ideas claras, muy profesional y con criterio. ¿Qué te ha pasado Belén? Como permites que te venga una madre llorando para meter a su hijo en Santa Clara y te supedites y lo hagas. ¿Qué ocurre Belén? ¿Miedo al despido? ¿Presiones Internas? No ser, tus razones tendrás, pero no las entiendo. Sinceramente ha sido una decepción muy grande para mí, no te lo puedes llegar ni a imaginar. Con esto veo que este club va a la deriva, que este club va a desaparecer, que este club el cual llevo años yo y mi familia desde que mi abuelo era socio, imagínate los años que llevamos aquí, pues ves que todo se va al traste viendo como se están haciendo las cosas y te preguntas, ¿vale la pena seguir en un club donde se premia por encima de todo al enchufado que al que se esfuerza?
    Aquí esta breve nota de un decepcionado socio Pablo Ruiz.

    ¡¡¡¡ Propongo que todos los socios que realmente estamos implicados en el club consideremos en conjunto realizar una denuncia para que se revise lo que está ocurriendo en waterpolo benjamín!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pero que berrinche mas tonto estais pillando.Siempre han propuesto ellos quien entra y quien no y su criterio nunca debe de ser cuestionado, es lo que hay si te gusta bien y si no a la calle y si quereis meter a la fuerza a vuestros hijos atenerse a las consecuencias tanto en el colegio como en el deporte ya se encargaran ellos de hacerle la vida imposible para que se vayan solitos.Ya que estais tan preocupados por la lista de los que tienen que entrar porque no buscais informacion de todos los que se han marchado sin acabar el ciclo escolar seguro que se os quitarian las ganas de que entraran en esta ......

      Elimina
  12. Us heu oblidat en el llistat de directius a Alex Amorós, un jove economista que estigué a la Junta uns mesos al costat de Pere Nicolas i en veure el percal de Torres va sortir per potes

    ResponElimina
    Respostes
    1. És veritat. Moltes gràcies per la vostra aportació.

      Elimina
  13. El que és preocupant és la gran quantitat de gent que està al corrent de les bestieses i barbaritats que es cometen a tots els nivells, començant pel tema humà, seguint per l'econòmic i acabant per l'esportiu; i per diferents interessos mira cap a una altra banda, calla i no denuncia les situacions.
    Treballadors, directius, exdirectius, pares i socis en general tenim el que ens mereixem per covards i acollonits!!
    Fem front comú i plantem-nos!! Del contrari ens anirà tocant un a un, col·lectiu a col·lectiu, el ser víctimes del representant dels socis Torres.

    ResponElimina