5 de nov. 2013

Miquel Torres reconeix la seva incapacitat per gestionar





El passat dia 31 d'octubre, el personal de restauració va rebre un escrit on els hi comunicaven que a partir del dia 1 passarien a ser treballadors de l’empresa Coco Servei de Càtering.

"Como conscuencia del cambio de titularidad del servicio de restauración [..] a partir del dia 1/11/2013 la empresa COMARJA 2013 SL se subrogará en todos los derechos y obligaciones [..] pasando a ser trabajador de dicha empresa. 

Por este motivo, junto con la nómina del mes de octubre le será transferida [..] la liquidación por saldo y finiquito a fecha de hoy.

Estamos a su disposición para resolverle cualquier duda [..] sobre la nómina o el saldo y finiquito"

De la lectura d'aquest fred comunicat es desprèn el menysteniment que sempre ha tingut aquesta junta vers als treballadors del Club, ni tan sols unes paraules d'agraïment per la seva tasca a l'Entitat.

De res han servit les llargues reunions entre l'empresa i el Comitè per arribar a un consens. Un cop més es demostra que  Miquel Torres pren les decisions sense comptar amb ningú.  Això si, com a mínim reconeix la seva incapacitat per gestionar  i expressa la seva confiança de que altres persones ho sabran fer millor. 

La llàstima és que, el Club Natació Sabadell a les mans d'aquesta Junta, es va desfent com un castell de sorra. 







2 comentaris:

  1. En la web del Club posa que Miquel Torres Bernades ha destacat “que mantindrà els mateixos horaris, i el mateix personal que actualment ja estava treballant en les zones de restauració”. Quina por venint del president que des de que ha entrat per la porta del Club no ha dit ni una veritat. Ja coneixem la seva manera de fer, tot per darrera dels treballadors/es i de la mateixa Junta en ocasions. Doncs si tot seguirà igual perquè t’ho has venut!!!!! Perquè no tens ni idea de Club. Ara això si, enviar una carteta als treballadors/es dient que ja no són del Club un dia abans.... molt maco president un cop més t’has lluït. Perquè no els hi has fet una reunió com la que els hi vas fer quan et van nombrar president on els vas prometre que viurien millor? Tots havien de fer 40 hores,... en resum que havia arribat el “angel de la guarda de la restauració”. Perquè ni aquell dia tenies idea de Club ni avui despres de dos anys i mig tampoc tens ni idea de res. Es curiós que a la foto surt un membre de Junta Directiva que pensava que ja no estava en les teves files, suposo que el fet de veure que venent-te el Club per parts podràs arribar al 2016 l’ha motivat a posar per l’ocasió. Ara només falta que modifiqueu els estatuts i demaneu que la Junta cobri per la tasca que fa. Això ja seria la bomba!!!!!

    ResponElimina
  2. Gracias, por ponerle cara a los que nos han vendido.

    ResponElimina