21 d’oct. 2013

Natacción entrevista a Miquel Torres

El President del CN Sabadell ha estat entrevistat pel conegut portal Natacción, on ha fet una sèrie de declaracions que no es corresponen amb la realitat del CNS.

Indignats CNS, en propers post analitzarà l'entrevista.




3 comentaris:

  1. Como miente este villano!

    ResponElimina
  2. no veig l'hora que aclariu la nota de NATACCIÓN i continuar aixecar-li la careta a aquest MENTIDER i els seus amiguets: @mtorres, @pnicolas, @mvidal: vergonya total dimissió ja!!
    No us oblideu mai....quan acabeu la vostra festa, us anirem a buscar i pagareu els jutjats.

    ResponElimina
  3. Miquel, amb aquesta entrevista al nataccion, he pogut entendre que estiguis ofès per tenir de baixa a la secretaria de presidencia, Responsable d’atenció al soci i Responsable de Qualitat, perquè potser si hagués estat treballant t’hagués fet un petit guió amb les dades reals del Club i haguessis evitat aquest ridícul monumental. Tot i així les baixes les dona un metge, ningú està de baixa per gust. És una llàstima que quan erets petit no fèssin Barrio Sesamo, a la meva generació ens va anar molt bé per aprendre a sumar i restar.
    M’afalaga molt que hagis tingut unes paraules per mi, ja que he suposat que “la hija del expresidente” sóc jo mateixa. Tinc coneixement d’un expedient obert, pero l’entrada a mi no me l’ha prohibit ningú, dijous mateix vaig entrar i vaig fer ús de les instal.lacions.
    A partir del dia 1 de novembre la restauració del Club passarà a formar part d’una altre empresa. M’ha sobtat que no ho hagis comentat ja que segons els teus portaveus “serà beneficiós pels treballadors/es que passaràn a tenir unes millors condicions laborals”. En aquest equip de 13 persones que t’has venut hi ha treballadors que porten més de 20 anys a l’empresa. Això es patrimoni, senyor Torres. Persones que han estat en moments difícils del Club donant’ho tot. En dos anys i mig t’has “carregat” l’essencia del Club. Els treballadors/es del Club no van a una i saps perquè? No et tenen respecte et tenen por. La por no mou res, però el respecte fa que en un moment de crisi tothom vagi a una. Impossible entendre del què parlo, perquè la teva Junta i tú mateix, no ho ha viscut ni ho viurà mai.

    ResponElimina