18 de set. 2013

Nous acomiadaments al Club Natació Sabadell

El Club Natació Sabadell segueix engreixant les llistes de l'atur. Les presions per intentar treure més benefici del servei de perruqueria (ho gestionava una empresa externa), han portat a l'extinció del contracte i a l'acomiadament de les dues treballadores.

La pressió per aconseguir diners ràpids ha preciìtat aquesta decisió que suposarà perdre uns ingressos pel Club i la pèrdua d'un servei pels socis. Amb aquests acomiadaments es posa de manifest la precarietat de totes aquelles persones que tot i treballar al Club no tenen una relació laboral directa amb l'entitat (ja siguin empreses externes, autònoms o es trobin en una situació irregular).

3 comentaris:

  1. Señor presidente y compañía, no cree que debería bajar la cuota de los socios en vez de subirla? si cada vez tenemos menos servicios.......

    ResponElimina
  2. TORRES, NICOLAS I VIDAL: fora ja impresentables.
    VAN ARRUÏNAR FAMÍLIES, VAN DESTROSSAR VIDES, i tot això no hagués succeït sensesense el consentiment i suport de persones acovardides que per por segueixen dient sí a tot. Típic d'un règim fatxa.
    El més fort és que ésto succeeixi aquí a Catalunya ara com ara. Ser lliures significa defensar els nostres drets i obligacions en tots els àmbits, a cada moment, en cada acte i no nomès demanar de forma mediàtica en un dia puntual.
    Ni oblit ni perdó, judici i càstig per a aquest triumvirat menyspreable. El millor càstig no és un altre que tenir memòria per no oblidar el que succeeix i que paguin en Jutjats pel mal que han obrat.
    Són incompetents i negligents, i hauran de pagar.

    ResponElimina
  3. Sort del club jajaja ,te ponen una foto en una peluquería y ahora van y la cierran.Que bueno ,que capacidad de gestión tiene esta peña.

    ResponElimina