22 de jul. 2013

Resum del desenvolupament del Plenari (II) - Pla de Viabilitat

Protocol i Reglament de Règim Intern del Consell d'Honor 

Hi ha un debat al voltant que la junta actual del CH, quan va prendre possessió del càrrec, es va trobar que hi havia tres esborranys diferents de reglament intern. Van fer arribar un escrit a l’expresident Joan Cañadell i a la JD per demanar-los còpia de l’acta on s’aprova el reglament i el reglament que és vàlid. Hores d’ara encara no els han contestat. Joan Cañadell treu una còpia del reglament i els diu que és aquell. Li contesten que el que volen és un document on digui que s’aprova. Un conseller els diu que va ser aprovat per la JD quan ell hi era i que, per tant, si no ho troben, poden demanar també a la JD una còpia de l'acta i del reglament vàlid.

Finalment s'aprova posar en marxa una comissió (en què també hi participi algun membre de la JD) per fer una revisió del reglament i veure si hi volen fer alguna modificació.

Un Conseller, demana a la junta del CH que faci la petició a la JD per tal de que s'exigeixi a les empreses que treballen per al Club que facin la feina en català, ja que és la llengua oficial del Club per acord d'assemblea. 

Seguiment del Pla de Viabilitat

A l'assemblea ordinària del desembre 2012 es va presentar un pla de viabilitat  i es va prendre l'acord que el CH en faria un seguiment per veure si es complia. Han rebut informació verbal de la JD el dia 30/04/2013. Resultat negatiu del Pla de Viabilitat de 463.000 euros de dèficit i 1.200 socis menys dels previstos al Pla. Segons la previsió de la JD, sembla a 31/08/2013 hi haurà un resultat negatiu de 850.000 euros aproximadament. Les suposades causes són l'augment del consum/subministraments, la disminució del nombre de socis...

La situació és PREOCUPANT, és el tercer exercici consecutiu amb pèrdues molt importants. Si el Pla de Viabilitat no es compleix, està en perill la viabilitat del Club. Un soci demana que es faci arribar a la JD l'opinió del Plenari, tot i que alguns membres de la JD hi són presents i ho estan sentint tot i que a la vista no sembla que vagi amb ells. 

Cal destacar que, mentre els diferents consellers estan parlant de números i de situació preocupant del Club, el vicepresident Nicolàs està rient tota l'estona. Un conseller fa el comentari i diu que això només pot voler dir o que tot va molt bé i que no ens hem d'espantar o que és una falta de respecte molt important.

Consulta aquí el: Protocol    i   el Reglament de Règim intern del CH

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada