16 de jul. 2013

Plenari del Consell d'Honor

Avui aquesta tarda s'ha celebrat el Plenari del Consell d'Honor del Club Natació Sabadell amb l'assistència del President Miquel Torres i els directius, Rossend Abella, Domènec Vidal, Pere Nicolàs i Angel Viñeta, (casualment els titulars de les VISES), els quals han votat NO a la realització d'una auditoria externa. La pregunta és òbvia: De què tenen por??  Què tenen per amagar???

Ampliarem informació.

12 comentaris:

  1. Joder al Miquelet quan li interessa va als llocs fotia dos anys que no el veiem a un plenari. Acaba i marxa. Transparencia aquesta Junta.... i una merda!

    ResponElimina
  2. però teatre sí que en sabem, han escenificat molt bé que són transparents (jejeje), sort que tothom ja els coneix!!!!

    ResponElimina
  3. Ven preparat fins i tot el director general sabia el que havia de dir i quan ho havia de dir. Gestionar no en sabran pero d'actuar en saben força.

    ResponElimina
  4. Que se metan la cartita de la transparencia por el culo y si les cabe un twcnico tambien

    ResponElimina
  5. Y CHAVA muy liado con lo de nuevo equipo ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
    Cada cual con su tema

    ResponElimina

  6. Sigui com sigui.... ja tenim una auditoria el proper mes... la qual dic jo que deu ser independent, no?.... perque en volem una altre?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això li hauries de preguntar a Miquel Torres i els seus vice-presidents. Quin interès tenen en no deixar que sigui el Consell d'Honor el que trii els auditors? Perquè Miquel Torres personalment va anar al Plenari quan feia casi dos anys que no trepitjava un Plenari? Si són tan transparents com diuen que ensenyin papers que fa dos anys que ni els compromissaris en veiem cap.

      Elimina
    2. ¿INDEPENDENT? SI noi, MOLT INDEPENDENT!! jeje ni tu t'ho creïs. Deixa de defensar l'indefensable. Són corruptes i punt. Usen les tarj. Visas com una eina corporativa....La llibreta de Bárcenas es una broma comparant amb aquests.
      I a tu que estas opinant: ¡¡TAMBIÉN T'ESTAN ROBANT!!

      Elimina
  7. No se pero tngo la impresion que estan plegando jovenes promesas del santa clara al ritmo que tiran estos fenomenos de visa. Es una verguenza que malisima manera de hacer las cosas.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Reventando el club. Cuando se lo hayan cargado diran que no pueden coordinar y saldran cagando leches

      Elimina
    2. ¿I que vols tu? Amb la NO GESTIÓ del Torres a nivel institucional i del seu gosset Carles Balada a nivel escolar no es pot esperar una altra cosa.
      El Sr. Balada no es capaç de conduÏr *ni un Scalextric" i l'única cosa que fa és cobrar un sou i fer-li la pelotilla al NO PRESIDENT.

      Elimina