2 de jul. 2013

Pere Casajuana estava darrera la candidatura de Miquel Torres

Detalls sobre les declaracions de Josep Montserrat (I)

Arran de les declaracions de l'ex-directiu Josep Montserrat, i per situar alguns temes en el temps i en el context correcte iniciem una sèrie de posts per ampliar i aportar documentació de les declaracions de Josep.

"Vaig rebre una trucada de Pere Casajuana, un ex-director del CNS" 

Pere Casajuana es va incorporar a la plantilla laboral del Club Natació Sabadell en el recent creat Departament de Màrqueting,  passant a ocupar el càrrec de Director General al poc temps, concretament el dia 6 de febrer  de 2002. El seu pas pel CNS va ser curt, sent acomiadat a principis de juliol del 2002, i no va deixar gaire bon record, però si un bon forat a la malmesa economia del Club Natació Sabadell, Val a dir que va tenir el temps suficient per coincidir i conèixer a  Miquel Torres,  just a la seva incorporació a la Junta Directiva de Carles Ibars.


Diari de Sabadell - Dissabte dia 6 de juliol del  2002

I precisament Pere Casajuana ha estat la mà dreta de Miquel Torres, a l'ombra, primer organitzant-li la candidatura, desprès confeccionant el nou organigrama que es va presentar al setembre de 2011 i preparant-se per tornar a ocupar el càrrec de Director General,  sortosament pel Club Natació Sabadell, aquesta maniobra ha estat evitada a l'últim moment, segons els rumors que apunten que va ser gràcies a Pere Nicolàs, qui va apostar per un professional de la casa, Paco Luna.

7 comentaris:

  1. Sempre havia pensat que el 2002 havia estat la pitjor etapa del club. Miquel Torres l'ha superat en escreix i nomes porta dos anys.

    ResponElimina
  2. sres del AMPA ¿ alguna vez hemos tenido descuento en los libros? .Este año tenemos que pagar el ampa por adelantado si queremos descuento,ah y una pregunta porque no os planteais que es lo que no estais haciendo bien para que tantas familias no queramos pagar una cosa tan simple,y ahora nos la meten doblada en la digitalizacion un 200y 300% mas que el curso pasado en los cursos superiores de la ESO y a seguir comprando los ordenadores que apenas se les hace uso en el colegio.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pido disculpas en el tema de la digitalizacion a sido un error mio ,pero por lo otro opino lo mismo

      Elimina
  3. No sé com us poden enganyar i fer-vos anar a aquest cole....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es una imposicion del club para que los niños puedan entrenar y jugar en el SABADELL

      Exceptuando algun caso claro,que a ellos les a interesado

      Elimina
  4. Felicidades Cadetes
    Felicidades Belen
    Despues de tanto trabajo ,para que ahora se pongan otros las medallas ?

    ResponElimina