17 de juny 2013

Segons la nova llei de l'esport TOTHOM pot assistir a les assemblees.

En el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 6139 de data 31.05.2012 es publica la modificació del l'article 11 del Decret 58/2010, de 4 de maig,  que diu textualment:

"Article 11 

Règim orgànic 

1. L'òrgan suprem de govern dels clubs esportius és l'assemblea general, integrada per tots els socis de ple dret"

Això significa que TOTS els socis, majors d'edat i amb una antiguitat mínima d'un any poden tenir veu i vot en les assemblees.

Fins a data d'avui aquesta nova llei no ha estat aplicada ni comunicada en cap de les assemblees celebrades en el Club Natació Sabadell, sinó al contrari, s'expulsen continuadament socis compromissaris mentre en nomenen de nous a dit i per primera vegada a la historia del Club, les Assemblees es fan a porta tancada.

Un grup de socis està promovent a través del Responsable de Suport Jurídic i Tècnic del Consell General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya el poder aconseguir que s'apliqui la llei que permet que tots els socis de ple dret siguin integrants de l'assemblea general.

Podeu llegir la carta aquí.

Indignats CNS es suma a aquesta petició, que al cap i a la fi no és més que demanar que es compleixi una de les 100 propostes del programa electoral de Miquel Torres.

6 comentaris:

  1. Dons aquesta junta directiva amb el seu president es passem aquesta llei pel forro...està vist que al cns només impera la llei del dictador Torres. Els socis i el Consel d' Honor tindrien que exigir aquest dret.

    ResponElimina
  2. Es passen per allí no nomès aquesta llei sinó tot el que digui la justícia en general.
    Sr Torres i la seva Junta Directiva: respectin les sentències, retornin a les persones als seus llocs de treball i paguin el que deuen als qui us han guanyat les sentències.
    Quan toqui pagar, sortireu per la porta de darrere per potes!!!!

    ResponElimina
  3. Bueno ,llevamos dias con esto muy tranquilo ahora bien

    SR: TORRES

    SR: BALLART

    Cuando vamos a tener informacion en lo que se refiere a la proxima temporada de waterpolo en cuestion de entrenadores ,formacion cualificada, que decidamos los padres si nos interesa seguir en el CNS o no´

    ResponElimina
  4. ¿ es verdad que despiden al Ballart?

    ResponElimina
  5. Han echado al entrenador del benjamin del ESPAÑOL

    alomejor lo sustituye el.

    ResponElimina
  6. Com pot ser que els treballadors/es del Club estiguin en un ERE per dos anys i hagin patit una baixada salarial considerable i avui vaig al Club i veig que han contractat una empresa externa per fer els controls d’accés a les instal.lacions? Quina classe de “cachondeo” es això???? Qui ho enten? De veritat que algú foti una mica d'ordre perquè tot plegat vaya tela!!!

    ResponElimina