6 de juny 2013

Josep Montserrat Trenca el Silenci II


Segona part de l'entrevista amb l'ex-directiu del Club, Josep Montserrat, que analitza la situació econòmica i social de l'entitat. [Podeu veure la primera part aquí]

"Documentació jo poca en vaig veure. Jo m'enfiava del que ens informaven ells [Miquel Torres i els Vicepresidents] a les Juntes Directives" 

"En aquest Club hi ha molta por"

"Una persona que vol ser President d'una institució, arriba a pactes"

"El President ja li havia fet la creu [a Isaac Pérez], tenia els dies comptats"

En breu publicarem la tercera i darrera part de l'entrevista, on Josep Montserrat analitza en profunditat el Waterpolo.

4 comentaris:

  1. Puede ser una de esas personas que pueden que tengan pacto con el presidente el BALLART,

    ResponElimina
  2. Y ara, el señor a saragossa , será que también habran ido los ARI...ARI...porque tanta devoción no me la creo,que a vaces jugamos aquí en casa y no se a dignado a asistir.

    ResponElimina
  3. I tant que hi ha privilegis i aquí crec que no t’has mullat prou Josep. Tú saps del matrimoni afí al president que fan i desfàn el que volen i que tot i no tenir cap tipus de formació avui són els que mouen els fils.
    En les campanyes, el Miquelet només s’omplia la boca en elogis cap a ells comentant lo vàlids que són i lo desaprofitats que estaven.
    No sóc qui per criticar a un matrimoni que va apostar per Miquel Torres per posicionar-se dins del Club i d’aquesta manera arribar a dalt de tot, amb l’edat que tenen ja estan propers a la jubilació, el que si faré es criticar com ho han fet.
    Lluny de sentir-se prou satisfets en ocupar càrrecs d’una posició per la que no estaven ni de bon tròs preparats (sobretot ell), són els que van ajudar a Miquel Torres a fer la neteja “ètnica” del Club, apuntant sobre tota la gent que en el moment els feia nosa: Oscar Briz, Marta Ruiz, Roser Sallés, Gustavo Goldberg, David Boleda, Eva Franch, Manolo Ortiz… Isaac Pèrez, o qui creieu que va anar amb el “cotilleo” del que va passar en una reunió de Directors?
    Posaria la mà al foc en tot el que escric ja que els esdeveniments que han anat passant al Club tots indiquen portar una mateixa signatura. Les persones que estaven assenyalades per Miquel Torres per anar al carrer, s’han acostat a ells i s’han salvat.
    Curiosament hi ha dos persones que no s’han pogut carregar, per diferents motius estàn protegits. Me n’alegro.
    Al final la deducció que trec es que ells apunten i en Miquel dispara, es igual si s’enfonsa el Club, es igual si es carreguen l’esport, es igual l’ètica i la moral, en el CNS avui l’odi guanya sobre el seny.
    Si no signo l’escrit, no es perquè tingui por, es perquè no vull represalies cap a gent que no te cap culpa del que jo penso.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues pasa lo mismo con BALLART, se rodea de gente que le chivatea y le dice lo que el quiere escuchar, siempre son el mismo matrimonio que ya nadie traga y lo que tu dices ni etica, ni moral, ni verguenza

      Elimina