4 de juny 2013

Josep Montserrat trenca el silenci I

Josep Montserrat, es el primer ex-membre de la Junta Directiva de Miquel Torres que trenca el seu silenci i parla obertament de la gestió de Miquel Torres.

Josep Montserrat, va entrar de vocal d'esports d'aigua i president de la secció de waterpolo el maig de 2011 i va deixar de ser membre d'aquesta el cap d'un any.


Josep Montserrat parla sense pèls a la llengua sobre la gestió de Miquel Torres, President del Club Natació Sabadell, sobre els motius de la seva marxa, sobre els acomiadaments i sobre els privilegis del President i dels Vicepresidents.

"[Miquel Torres] era una persona que ho volia fer tot ell."

"[sobre els acomiadaments] Tot això eren temes personals. Totalment personals. [...] Al tornar de vacances ens ho vam trobar tot fet."

"El primer que es fa és posar-se una targeta visa ell [Miquel Torres] i els Vicepresidents, i un telèfon mòbil."

Podeu veure la segona part de l'entrevista aquí. 

8 comentaris:

  1. Gran Saba, a bones hores parles, tot aixo es per anar a jutjat. Lamentable tot el que pasa , aixo si, un entrenador que viu d una noia que no pertany al saba, pero es igual, cobra del club i no hi es mai, li importa una merda tot, es egocentric, el cole tres cuarts del mateix, treballadors amb un ERO i esportistes cobrant moltisim. apa ja ho so fareu

    ResponElimina
  2. A què esperem?
    Menys xerrar i més actuar. MOCIÓ DE CENSURA JA!!!

    ResponElimina
  3. Moció de censura i portar-los al jutjat ja!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  4. Solo habla Montserrat y suave?!?!

    Porqué no hablan Elias, Verge, Carné, Puigdomènech, Larrosa, De Lucas, Olcina, Jordi Mas... etc.

    Todos corresponsables de este desaguisado que seguro que pagaremos caro.

    Os animo a seguir el camino de Montserrat y por el bien del Club y por dignidad personal hableis y nos conteis como nos hunden Torres, Vidal, Nicolas, Abella, viñeta y compañia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estoy de acuerdo con el compañero. Cuando se forma una junta con las ganas que se hizo, irse y mirar como se hunde todo no es etico. El dia que se pidan responsabilidades vosotros aereia igual de culpables sino desenmascarais a los culpablea de una peaima gestion que nos llevara a la quiebra. Sed valientes

      Elimina
  5. Dejad al Torres que siga a lo suyo. Cuando nos acabe de hundir se irá y ahí os quedais. Os suena? Con su amor al Club ha estado 30 años sin pisarlo. Os dais cuenta?????

    ResponElimina
  6. Sr. Montserrat crec que tot lo que explicas es irrellevant, i lo realment important no ho dius. Tots els directius sou corresponsables per no parar els fets a temps. Has tardat un any a xerrar perque?
    Tu ets un dels responsables d'haverte cargat la base del waterpolo. Fen fora entrenadors amb sentit de club i portar "mercenaris", i fent fora jugadors que el que menys tenia 4 titols de campions d'espanya i catalunya. Actualment no ens clasifiquem per cap campionat d'espanya. Molt bona feina ho heu destrossat tot. Felicitats. Espero impacient la 3ª part on parles del waterpolo, per aixo tu dic ara.

    ResponElimina
  7. el último comentario tiene toda la razón, todos responsbles y estoy seguro que un día se van a tener sentar delante de un juez.
    Pepus, eres igual de responsble o no te das cuenta? una verdadera verguenza para nuestro club.
    todo los entrenadores despedidos de varias secciones, los recortes a los chavales que son nuestra base y nuestra esencia de ser club.
    ahora vas de salvador!!!tanquilo que todo llega, solo espero que perdadis como minimo vuetra casa para que sufrais, solo un poquito, todo el daño causado a nuestra entidad.
    por cierto una pregunta: TE PRESENTARIAS TU A PRESIDENTE!?

    ResponElimina