17 de maig 2013

Miquel Torres: dos anys perdent suports.

DOS ANYS DE GESTIÓ: LES CRÍTIQUES CREIXEN

Avui fa 2 anys de la presa de possessió de Miquel Torres i la seva Junta Directiva. A dia d'avui,  de la  Junta inicial sols en queda un 50%, l'altra meitat s'ha anat perdent pel camí, alguns al·legant motius personals, altres de manera totalment discreta i alguns deixant anar algun comentari fent esment  a  que la seva sortida ha estat motivada al no veure un programa clar de gestió i per la clara direcció autoritària del seu president.  

En aquest últim any, Miquel Torres va acomiadar a la persona que li va gestionar tota la Campanya electoral. Se'l va treure de sobre perquè, en algun moment, aquesta persona va manifestar la seva opinió i que, malauradament per a ell, no coincidia amb la del president;  i ja sap tothom que no es pot discrepar amb el President del Club sense que aquest t'aparti.

Entre la pèrdua de suports també destaca el cas de Josep Montserrat, una de les persones que més vas lluitar durant les eleccions i que va formar part d'aquella Junta,  actualment es mostra obertament en contra de Miquel Torres,  segons l'opinió expressada a les xarxes socials





Tampoc oblidem les declaracions a Radio Sabadell de Gaby Hernàndez,  l’entrenador de l'equip masculí de waterpolo del CNS  on diu que se sent enganyat, tal i com es deuen sentir els waterpolistes que van deixar altres clubs per venir a aquest,  confiant en unes promeses totalment incompletes.

Al Diari de Sabadell, hi ha una carta al lector feta per Ramon Pardell Escalona. Aquest soci ha estat un dels més crítics amb la gestió de la Junta anterior i un clar defensor de Miquel Torres, però a la vista del què diu a la seva carta:

... “Ara ens sembla que l’oposició té raó quan diuen que el Sr.Torres és incompetent. .../// .... El Club Natació Sabadell està en un atzucac”.

La pèrdua de suports a la plantilla de treballadors és gairebé unànime, a excepció d'alguna família, amics propers a Torres que han aconseguit mantenir els seus privilegis.

I  podríem seguir amb una llarga llista:  Socis, seccions esportives, pares d'alumnes de Santa Clara, escoles, proveïdors, entitats financeres, etc...  Què ha passat en aquests dos anys?  Doncs que la gestió de Miquel Torres, cada cop ha anat pitjor i, el més greu per a l'Entitat és que no només ha perdut grans suports, sinó que a dia d'avui ha perdut més de 6500 socis.

15 comentaris:

  1. Pero que poca dignidad tienen, que se les esta diciendo por activa y por pasiva que nos los queremos aqui, al señor presidente, con su director tecnico wp que se ponen medallas que no le corresponden como bien dice el sr: Monserrat .Tanto que presumen, sera que no tienen donde irse para poder salir en las fotos, porque la verdad que aqui en el sabadell por su trabajo brilla bien poco a los resultados me refiero......

    ResponElimina
  2. S'estan fent coses molt greus, el president està perdent els papers(de fet fa temps que els ha perdut), es pensa que és la seva granja de Pin i Pon.
    Aviat sortiran ''assumptes'' a la llum... Sempre sorprenent-nos..

    ResponElimina
  3. El presidente y la cuadrilla que le acompaña que solo ha tenido cojones el GABI HERNANDEZ los demas se supone que estan de acuerdo con su gestion que lo siguen como corderillos y si le llevas la contraria, por la puerta de atras ,como le ha pasado a alguna entrenadora y seguramente al GABI despues de sus declaraciones

    ResponElimina
  4. Se rumorea por las redes un posible entrenador nuevo en el sabadell. SALVADOR GOMEZ ``CHAVAZ´´ ex entrenador del canoe creo ,cuando el rio suena !

    ResponElimina
  5. Josep Montserrat si ets seguidor d'aquest blog, llegiràs el meu comentari. Et vull agrair la teva valentia en el teu comentari, pero m'agradaria que això no quedes en una anecdota feta en una xarxa social, sinó que servis per començar a estirar aquesta manta que tapa tantes coses. Desitjo que altres membres de Junta que han marxat per discrepàncies amb la gestió facin el mateix, ja que estem en un punt crític pel Club i les persones que heu plegat d'aquesta Directiva, haurieu d'explicar-nos coses que han passat, que han fet que el projecte que us va portar al Club amb il.lusió a encapçalar aquest Club, hagi fet que hagueu desaperagut sense deixar ni rastre.
    Gràcies Montserrat per demostrar-nos que no tens por, espero que et segueixin.

    ResponElimina
  6. El senyor Ballart a penjat al twitther la seva preocupacio per la poca aficio que acompanya al primer equip masculi i ja es tenir cara quan tots sabem la manca d`interes que mostra per el equip i pel seu entrenador que ni tan sols es parlem dir-li al Ballart que abans que el vingues les grades el sabadell tenia plenes fos on fos


    ResponElimina
    Respostes
    1. Recordo que la afició del Sabadell era un gran orgull. Si compressin l'afició com han comprat els jugadors tornariem a tenir les grades plenes. Això només es el reflex del que passa al Club, la força que tenia aquest Club, en lluita, feina i tracte, s'acabat. Aquesta Junta a matat l'essència real del CNS. Aquesta manera d'actuar es despreciable. Odio la seva manera de fer les coses. En comptes de treballar només han destruit. Hipòcrites. Si no marxen aviat no quedarà res.

      Elimina
  7. Un President a qui li dimiteix mitja Junta Directiva hauria de dimitir.

    ResponElimina
  8. Quina barra que té!!... si no es parla amb el mister i ni s'acosta a l'equip masculí!!!!
    Espero que algun dia es sàpiga el perquè el tenim al CNS.
    Una aposta personal del president que CAP membre de junta va avalar al seu dia però que ELL va imposar qui sap perquè.....

    ResponElimina
  9. FUKUOCA 2001 el GABI HERNANDEZ fue nombrado de los mejores jugadores maximo goleador del mundial medalla de oro consiguio españa 4-2 y 3 goles los metio el GABI entre otras muchas mas madellas de oro, plata, etc..... y al señor TORRES no se le ocurre nombrarlo en la web del club entre sus olimpicos o mejores resultados, lo extraño, que si nombra este mundial y al DANI BALLART y no nombra a GABI siendo compañero de equipo en ese momento en el mundial y MAXIMO GOLEADORRRRRRRR.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues no veas ahora hace el señor Dani como si no conociera al GABI ,haber si nos hacen el favor y se largan ya antes de que nos cierren el club por culpa de estos indeseables.

      Elimina
  10. Una consulta al indignats? Nos pueden enviar dos correos a los padres en dias festivos en nombre del ampa de la escola solicitando la cuota del ampa.

    La cuota es voluntaria
    En dias festivos las envian a modo particular porque el colegio no esta abierto.
    Pregunto porque el colegio pertenece al club
    Coaccionan a las familias ?,
    ademas explican en cada clase la cantidad de familias que han pagado y las que no.









    ResponElimina
  11. Lamentable , aficionados del sabadell a favor del presidente Y el director tecnico wp esperando la derrota del equipo para que despidan a GABI siendo ellos mismos quie lo contrataron, se cargan la cantera del sabadell y luego se lavan las manos,ayer celebrandolo .........no tires la toalla GABI y aunque te vayas adelante tu y tu equipo animos para el sabado.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Són una panda de impresentables... Utilizan a las personas y se las sacan de encima de mala manera. Pero el Presidente del Club que se piensa que es el puto amo o què. Lleva unos aires como si el Club fuera suyo. Ya se nota que manda el, porque el Titanic se queda corto con lo que le va a passar a esta entidad casi centenaria.

      Elimina
  12. Aqui todo el mundo quiere echarle mierda ahora al sabadell,ahora hay bronca en el twitter con el tito de DANI BALLART el JORDI SANS y el hermano de un jugador del sabadell MARC por lo que parece que ha echo unas declaraciones del MARC donde no lo deja en muy buen lugar, en las que su hermano ION no esta de acuerdo. Parece que a echo unas declaraciones no ciertas sobre una lesion de un jugador del barceloneta BALU.

    ResponElimina