24 d’abr. 2013

Nou organigrama al CNS (II)



Mirant l'organigrama, primer de tot sorprèn que el President tingui una persona a jornada completa únicament a disposició seva. Tenint en compte les dificultats econòmiques i organitzatives que viu el Club per culpa de l'ERTO, realment l'Entitat es pot permetre seguir mantenint els luxes del President?

També sorprèn trobar a la mateixa Junta Directiva a l'organigrama. Potser caldria recordar a Miquel Torres que va ser escollit President i no Director. La tasca que li ha sigut encomanada al Miquel no es la de portar el dia a dia del Club, per això ja hi ha un director general amb experiència suficient per portar-lo i escollit per la Junta Directiva. Així li va al Club Natació Sabadell, portat, dirigit i administrat per un President amb aires de grandesa i seriosos problemes de gestió. Tampoc cal ser massa intel·ligent per saber que la secretària del President, no pot estar mai per sobre un Director General, ni tampoc el departament de comunicació. 

L'organigrama està ple de directors, dos per cada centre, a part del director general. S'han creat nous departaments i s'ha reduït la base treballadora, resumint, molts a mirar i pocs a treballar.

Per últim, no podem deixar de trobar sorprenent que la Junta Directiva es col·loqui a l'organigrama com si d'un treballador més es tractés... o és que potser estan en nòmina?  

7 comentaris:

  1. En el dibujo lo habéis clavado, bueno creo que aún habéis puesto poca gente mirando

    ResponElimina
  2. Espectacular la foto de la situació. ¡Genial!
    Mai millor retratada la "gran obra mestra" del míster.
    Acomodar titelles que nomès diuen SÍ, no és gestió.

    ResponElimina
  3. ...indignats...deixeu treballar els que realment ho fan! Tanta tonteria que teniu solament es perque voleu mantenir un treball per amor a l'art i no dona pal al aigua! Segur que aquest comentari no el publiqueu perque no os interessa...MANIPULADORS!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Apreciat lector, desde Indignats CNS no hem volgut insinuar que ningú treballi al Club, al contrari; hi ha uns pocs que estan fent la feina de molts. Respecte al teu comentari de "voler mantenir un treball per amor a l'art i no donar un pal a l'aigua" no entenem a què et refereixes.

      En segon lloc, Indignats CNS només esborra els comentaris ofensius.

      Elimina
    2. Espero que aquest anònim no estigui escrit per cap dels directius del CNS, ho dic pel munt de faltes d’ortografia que conté. Un consell estimat anònim, el corrector del Word va força bé.

      Elimina
    3. Manipular: Es diu que algú manipula una persona quan li fa fer el que vol.

      Manipulació es quan algú lliurament es manifesta en la porta del seu lloc de treball i el director de torn, l’humilia i l’amenaça davant de tothom, canviant-li les condicions laborals i pràcticament obligant-la a plegar.

      Manipulació és quan s’accepta una feina que se sap que ha estat usurpada per temes personals.

      Manipulació és tenir unes instal•lacions que fan pena i tirar-se el dia prenen el sol.

      Manipulació és no assumir responsabilitats.

      Manipulació és fracturar la plantilla, la vida social i estaments de l’Entitat.

      Manipulació es mentir a les assemblees, no presentar la documentació necessària i fer votacions dubtoses.

      Manipulació és durant dos anys lamentar-se de com estava el Club i deixar mica en mica que s’enfonsi.

      Manipulació és tenir un munt de demandes al jutjat.

      Manipulació és mentir per castigar a gent que no t’agrada.

      Manipular es retallar els drets laborals, socials, reprimir la llibertat

      MANIPULACIÓ és treure aplicar un ERTO i una baixada salarial, per una pèssima gestió, perjudicant a cents de families.

      Indignatsns segueix “manipulant” que hi ha algú al que li has tocat els ous/ovaris i està massa acostumat a ser ell/ella qui se’ls toca.




      Elimina

    4. Indignatcns MANIPULADORS! Felicito a l’anònim d’aquest comentari, perquè té tota la raó, els personatges que surten en aquestes fotos no són del Club Natació Sabadell, ja que les persones que realment treballen en aquests càrrecs no tenen aquestes cares, crec que heu tret la foto de Internet i l’heu manipulat. MANIPULADORS!
      Torna a tenir raó quan diu que no els deixeu treballar, només heu de veure com estan les instal•lacions. Deixeu d’escriure en el blog, perquè els distraieu de la feina per la que cobren.
      Diu “voleu mantenir un treball per amor a l'art i no dona pal al aigua!”, només puc dir “LO CUALO?” Indesxifrable.

      Elimina