15 d’abr. 2013

Miquel Torres cap als jutjats de nou



El dia 9 d'abril, hi ha hagut el judici número 11 de la Junta de Miquel Torres en el Jutjat de Sabadell. Recordem que el 26 de novembre de 2011, Miquel Torres i la seva Junta Directiva, van enviar tres unitats dels mossos d'Esquadra per expulsar com a soci al Sr. Claudi Puigfel, en un cas clar d'abús de poder, amb acusacions falses que han quedat vistes per sentència. Claudi Puigfel demana que es retornin els seus drets que han estat manllevats per Miquel Torres i aquesta nova forma de governar que ha instaurat al Club Natació Sabadell.


No deixa de ser una pena que una entitat emblemàtica i exemplar de la nostra ciutat vegi embrutat d'aquesta manera el seu prestigi sols per satisfer l'ego personal d'un President amb deliris de grandesa que creu tenir tot el poder per sentenciar, sancionar, acomiadar... en definitiva per fer i desfer. Altra cosa és quan les causes passen pel Jutjat, on en Miquelet no és més que un ciutadà de peu i ho té força més complicat per imposar la seva. Fins al moment la Junta Directiva de Miquel Torres, ha perdut tots els judicis.

Molts socis han mostrat la seva preocupació per les grans quantitats que està suposant aquest nombre de causes judicials al Club i que totes semblen tenir en comú l'ego del President. Fins al moment, la Junta Directiva ha contractat a cinc buffets d'advocats en menys de dos anys.

Alguns ex-membres de Junta atribueixen aquest rècord de demandes judicials, al caràcter inestable i impulsiu del President; com seria el cas d'enviar tres cotxes de policia per expulsar a un membre de la Junta del Consell d'Honor amb més de 40 anys de soci, al qui considerava molest. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada