6 de març 2013

Noves celebracions

Ha finalitzat el primer mes d'aplicació de l’ERTO més la baixada salarial al CNS. L'estalvi aproximat per l'Entitat haurà estat al voltant d'uns 100.000 €, si realment s’ha aplicat en la proporció que indicava la plataforma feta pel Club.

Xifra gens menyspreable per remuntar l'economia del Club. Però lluny de viure moments d'austeritat i demostrar a treballadors i socis que, per davant de tot està l'Entitat, el president Miquel Torres i la seva Junta no escatima en res. Sense anar més lluny, ahir sobre una trentena de persones, entre waterpolistes i membres de Junta Directiva, van gaudir d'un bon dinar en un acreditat restaurant de Sabadell per celebrar la recent victòria de la Copa de la Reina. 

Vagi per davant la nostra felicitació a l'equip de waterpolo femení, però potser hi ha coses que ara mateix el Club no es pot permetre sense faltar al respecte i a la ètica. 

I seguint amb aquesta actuació sense lògica  “Ara a pensar en Europa"  

...//Tant bon punt va acabar la final, l'equip va haver de canviar el xip, ja que aquest cap de setmana juguen a Holanda l'anada dels quarts de final de la Champions buscant un bitllet per a la Final Four...//

La Copa d'Europa de waterpolo femení és una nova oportunitat de lluïment personal cosa que manté la il·lusió al president, el qual sembla no ser conscient de la responsabilitat que te per tirar endavant un gran Club,  que segons la gràfica de socis que es presentà a l'Assemblea General Ordinària, celebrada el mes de desembre de 2011, l'Entitat tenia 32.644 socis i a dia d'avui ja ha baixat dels 26.000.

No és d'estranyar els rumors que circulen en el sentit de que diversos col·lectius i veus demanen que algú inici una moció de censura per acabar amb aquesta manera de gestionar el CNS. 

8 comentaris:

  1. No tenen cap respecte ni pels socis ni pels treballadors, esta la instal.lacions que fan pena i els responsables de comilona.
    Mocio de sensura, que marxin que ja fa casi dos anys que hi son i nomes fan que cagarla i aviat no en quedara res del club.

    ResponElimina
  2. La moció de censura es molt difícil tirar-la endavant. A aquesta casta només se'ls treu amb aigua bullint o posan calers i portant-los als tribunals per alguna irregularitat a la llei o als estatuts.

    ResponElimina
  3. Los estatutos se los pasan "por donde todos sabemos", y no veo yo que la gente tenga tiempo de moción de censura ya que con suerte pueden mantener su empleo y les queda tiempo de ocuparse de sus problemas.
    Estos irresponsables deberán marchar cuando el Club deba "xapar portes" por falta de recursos. No podrán pagar sueldos ni las grandes deudas que tienen pendientes llámese hipotecas, juicios, etc
    MIQUEL TORRES y su JD = NO SABER GESTIONAR

    ResponElimina
  4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Es increible, ens foten les peles, se les gasten i a sobre a callar. L'ERE el fotem quatre pringats. Quina merda!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja tens raó. L'ERE es un enganya bobos. Els de les oficines a pringar tots l'ERE. Hi ha gent que no sap ni que és. Ara això si, si vas a l'INEM del centre a tramitar l'ERE et colen davant de tothom, perquè hi ha un de Junta que hi treballa i s'encarrega de demanar el número per tú. Alguna ventatja teniem que tenir.

      Elimina
  6. l'ERE del club es un timo. organitzacio fatal

    ResponElimina
    Respostes
    1. Coincideixo plenament.Començant per que el timo major que és el Torres i cadascun de la Junta.
      No tenen vergonya. Ineptos i poc professionals.

      Elimina