19 de març 2013

Nou organigrama al CNS (I)

Farà gairebé dos mesos que s'ha posat en funcionament l'ERTO del CNS. Recordem que es va fer perquè el Pla de Viabilitat contemplava una reducció en la despesa de personal d'un 30%. Valoració: desastre total.

Després que el treballador del Club donés el vist-i-plau a la seva aplicació, ha resultat que el Club no tenia el personal organitzat i, un cop començat l'ERTO,  tot han estat improvizacions, substitucions, canvis de dates i constants moviments, cosa que ha abocat a una considerable reducció de l'aplicació d'aquest 30% pactada inicialment a més del descontent generalitzat de la plantilla. 

Ahir, en mig d'una pèssima organització de l'ERTO,  apareix un nou organigrama adreçat a tots els treballadors, en el que s'observen varies mancances a més de l'enorme sorpresa de moltes persones que han vist desaparèixer el seu nom i/o el seu lloc de treball sense cap explicació.

Si analitzem en profunditat aquest nou organigrama, ràpidament ens adonarem que més aviat ha estat fet "a mida" de les persones i la seva situació, que pensant en la pròpia organització.

Partim de la base que el 80% de les persones que van manifestar la seva disconformitat en la gestió de la Junta Directiva i van participar en la concentració del 25 d'octubre de 2012, no surten en el nou organigrama, es més, han hagut de patir modificacions substancials de seves condicions de treball, es troben de baixa laboral o fins i tot algunes estan pendents de judici sol.licitant una rescissió de contracte, degut a la persecució laboral rebuda des de que va arribar aquesta Junta Directiva.  

Per altra banda, la mà dreta del President que prenia "bona" nota i fotografiava des de l'interior de les instal.lacions,  a les persones assistents a aquella concentració, se li ha conservat el seu càrrec de director.

1 comentari: