27 de febr. 2013

Nou cas guanyat als jutjats

Avui a les 10 del matí, estava previst el judici d’Antonio Ortiz contra el CNS, el qual va ser sancionat en 20 dies de feina i sou, més 6 mesos de suspensió dels seus drets de soci. Aquesta sanció es va produir arrel de les acusacions d'un matrimoni de treballadors, molt propers al President. 

Avui, el Club Natació Sabadell reconeix la improcedència de la sanció aplicada al treballador i pacta retirar-la abans d'entrar a judici. Cosa que ens fa suposar que la versió del matrimoni que l’acusava no tenia consistència i s’han fet enrere.

El curiós del cas és que Miquel Torres i la Junta Directiva va decidir aplicar-li aquesta sanció sense tenir cap dret a la defensa, o sigui, sols tenint en compte dos escrits presentats per aquests treballadors.

Ortiz ja va recorre a la Justícia per denunciar una situació de mobbing al ser apartat de les seves funcions.  El Jutge li va donar la raó i va obligar a l'empresa a retornar-li la feina. (Cosa que no han fet).  Casualment, un dels treballadors que acusava a Ortiz, és precisament el que ara desenvolupa aquestes funcions.

El del dia d'avui ha estat una nova mostra del funcionament del CNS i que desacredita als seus dirigents i “l’amiguisme” que els envolta.

Des del blog indignatscns seguirem denunciant les injustícies laborals i socials que es viuen dins del Club Natació Sabadell.

5 comentaris:

  1. Perdó, jo no els cridaria: "un matrimoni molt proper al president", dir-ho ben alt i clar: "són uns chaqueteros com a tants altres dins del CNS".
    Aquesta gent va para on corre el riu, i res més.

    ResponElimina
  2. Vinga, "10 de 10"!!!.....

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. He tingut la sort (per dir-ho d’alguna manera) de llegir les cartes que van portar al company i amic Antonio Ortiz a 20 dies de sou i feina i sis mesos de suspensió de tots els drets de soci.

    El dia 12 de juny, quan va haver-hi l’assemblea, no hi era present, però només veient el munt de persones que estaven disposades a testificar a favor de l’Antonio i coneixent-lo, se que el que posa en aquelles cartes es una maniobra clara perquè el president pugui seguir assetjant i mancant de drets a la persona, que tal com els fets demostren, té més ganes de carregar-se… Sembla mentida, però sempre hi ha gent disposada a servir el president en els seus desitjos, encara que sigui faltant a la mínima ètica i moral que hauria de tenir una persona, això em fa pensar que d’alguna manera s’han de pagar tots els favors rebuts en aquesta negra era que viu el Club Natació Sabadell.

    Les persones es coneixen pels seus actes i hi ha actes que demostren com són les persones.


    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquesta servitud, es traduieix en una falta total de dignitat, i quan un perd la dignitat ho perd tot.

      Elimina