25 de febr. 2013

Més sopars de la Junta Directiva

Aquest mes ha estat tot un "festival" de premis pel Club Natació Sabadell.

Dissabte 9 de febrer Premios Pasaporte 2012

Dilluns dia 11 de febrer Gala de El Mundo Deportivo


No hi va faltar ningú de la Junta Directiva.A les fotos de lliurament de premis, el protagonista és el President, però quan la qüestió és sopar, tal i com podem veure a la foto s'hi apunten tots.

Dissabte dia 16 de febrer Placa d'Or al Mérito Deportivo.

És evident que s'està recollint el fruit de la gestió de l'any anterior, que va suposar una despesa 1.600.000 €, tal com el Sr. Miquel Torres va indicar en una entrevista a Radio Sabadell, i que a dia d'avui han de pagar els treballadors del Club Natació Sabadell, amb un ERO més una considerable baixada salarial.

Felicitem a tots els esportistes premiats del Club Natació Sabadell i al mateix temps que lamentem que es premiï una gestió irresponsable per malbaratar els recursos del Club en detriment de serveis, socis i treballadors.

4 comentaris:

  1. Que PAYASOS, POR DIOS!!! Empezando por el de la izquierda. Que siga corriendo ese, porque así va a tener que salir del Club.

    ResponElimina
  2. Comfio...ho sé, a lo millor sóc un innocent, que alguns d'ells es paguessin els coberts, que no són precisament econòmics..... Algú ho pot confirmar???

    ResponElimina
  3. Premios de fachada, estoy hasta las narices de tanto personajillo en ese club, solucion por mi parte.... en marzo tienen cinco socios menos y cinco indignats mas.

    ResponElimina