31 de gen. 2013

Més acomiadaments al CNS


Issac Perez, el director esportiu, ha estat acomiadat avui, tot i la condició Si ne qua non de que no es farien més acomiadaments al CNS a canvi de que els treballadors acceptessin ERTO i la baixada salarial. 

Miquel Torres, que al sopar de Nadal havia promès als treballadors que no es farien més acomiadaments si s'aprovava l'ERO, torna a faltar per enèsima vegada  a la seva paraula.  

La nova Junta Directiva, que ha estat renovada en un 50% dels seus membres, torna a donar ales a l'irresponsable President per malbaratar els recursos del Club en revenges personals. Torres torna aprofitar la crisi econòmica per justificar els acomiadaments a persones que resulten molestes; la persecució a aquest treballador no és nova, com vam informar el passat desembre  i a l'entrevista a Ràdio Sabadell

Davant aquesta nova ronda de perseguiments, els serveis jurídics consultats per Indignats CNS recomanen als treballadors no reunir-se a soles amb el President i en el seu lloc fer-ho sempre en presència d'un membre del comitè d'empresa. 

1 comentari:

  1. I dels acomiadaments de l'agost del 2011 encara no se sap res ??????

    Si fan de nous m'imagino que els anteriors ja els deuen haver guanyat i estàn ben segurs de que ho poden fer.

    ResponElimina