8 de des. 2012

Plenari del Consell d'Honor

En el Plenari celebrat recentment s'ha explicat un pla de viabilitat que passa per retallar el salari als treballadors un 25%, mantenir la davallada de socis fins arribar a uns 25.000. 





... cal ser selectius i aconseguir un cert nivell, per dir-ho d'alguna manera,  que en la seva declaració de renda tinguin un percentatge de dues xifres.


Aquestes van ser les paraules del vice-president Domènec Vidal fent referència al número de socis.  O sigui, que perdem l'esperit que sempre ha caracteritzat el CNS.

La proposta també passa per tornar a presentar a l'aprovació el préstec hipotecari per 1.800.000 euros més el refinançament de tots els crèdits, cosa que augmenta les despeses financeres en 400.000 anuals aproximadament.

La intervenció del vicepresident econòmic Pere Nicolàs és convincent, o s'aprova el crèdit o el CNS fa suspensió de pagaments.  L'explicació, la de sempre: que si això és el que hi ha, que si ens ho hem trobat així, etc, etc. Davant això, la pregunta és obvia: Aquesta Junta Directiva, encapçalada per Miquel Torres,  ha tardat 18 mesos a veure quina era la situació real del Club i mentre s'ha gastat més de 2.000.000 d'euros en fer obres a Can Llong i 1.000.000 d'euros només en Waterpolo, on estava mirant??  No serà que el que pretenen és buscar culpables per endossar la seva mala gestió??

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada