20 de set. 2012

Mireia Belmonte pendent de renovació [Actualització]

Segons publica el diari AS, Mireia Belmonte està en negociacions amb la Junta Directiva del Club Natació Sabadell per millorar el seu contracte que actualment és de 40.000 euros anuals. La versió de TV3  és ben diferent; Belmonte va acceptar seguir amb el mateix contracte, sense cap pujada de sou, com li havia promès el propi Miquel Torres. 


"Vaig tenir una reunió amb el president i estava tot bé; vaig entendre que no m'havia d'apujar el sou conscient de la situació de crisi en la qual estem."

Mireia BelmonteLa badalonina, representada pel seu propi pare, s'entrena a una piscina al costat de casa a l'espera d'un acord. Per Belmonte, els 40.000€ anuals del Club suposen només una vuitena part dels seus ingressos; la resta prové de la beca ADO i contractes publicitaris. El diari també destaca que és la nedadora amb els ingressos de Club més alts d'Espanya

Si les afirmacions de Belmonte són certes,  no seria la primera vegada que Miquel Torres promet una cosa en privat per després fer just el contrari. Com ja va passar amb el Sabadell 2016, les seccions, els treballadors acomiadats i tots els socis i sòcies que se'ls va prometre una baixada de quotes. 

Lamentem la lamentable imatge que està donant contínuament el President Miquel Torres de la nostra entitat i esperem que les negociacions es puguin desencallar aviat.



3 comentaris:

  1. Ningú no dubta de l'immens esforç i sacrifici que comporta ser nedador. Al meu parer hauria d'estar mes ben pagat que ser futbolista o torero, però si és cert que els ingressos de la Mireia ronden els 300.000 eur anuals, negociar una millora amb el CNS amb la qual aquesta caient em sembla si més no, indecent.

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Eso que Mireia gana 300.00€ es falso en su totalidad es un bulo que ha lanzado el club para dejarla como pesetera hecho deleznable tratar así ala mejor deportista que ha tenido el club no compremos las mentiras del club si el club no la quiere renovar por vive en Badalona que lo diga claro así finiquitamos el tema de una vez por todas
    La nomina que le paga el club es de 2200€ las medallas y el ADO son para la próxima temporada si no cambian las condiciones del ADO que posiblemente cambien en negativo para este año , aun así no llega a la cantidad de 300.000€ ni de lejos no olvidemos que el ADO y las medallas las paga el consejo superior de deporte no el club que nadie olvide tanto el ADO como las medallas hay que ganarlas y creo que ellas con su esfuerzo se la ha ganado, que nadie le regala nada

    ResponElimina