28 de set. 2012

Miquel Torres no ha renovat a Mireia Belmonte per orgull.



Jose Ramón Costa Jussà, amic íntim de Miquel Torres, publica que Mireia Belmonte no va renovar amb el Club Natació Sabadell per haver ferit l'orgull del President al no haver assistit al sopar d'homenatge als olímpics. 

"No es por dinero, sino por dignidad"

"hay hechos tangibles que condujeron a que no se la renovara. No solo de medallas vive el CN Sabadell, sino de la dignidad de sus dirigentes"

Diverses fonts coincideixen que a Mireia Belmonte se li va retirar el plat de la taula després d'arribar tard a l'acte de l'Ajuntament. Això explicaria perquè Belmonte va assistir al sopar i no es va quedar així com el canvi d'opinió sobtat de Miquel Torres, que ja havia pactat la renovació amb Belmonte. 

Costa Jussà gaudeix d'informació de primera mà, gràcies a l'amistat que manté des de fa molts anys amb Miquel Torres i a la campanya que va fer a favor seu durant les eleccions al CNS l'any passat. 




Miquel Torres amb la seva obsessió per protegir la seva "dignitat" ha acabat fent el ridícul quan Mireia Belmonte va confessar que se li havia comunicat la notícia per mail. Miquel Torres no només està destruïnt la seva reputació amb aquest tipus d'actes, sinó que la imatge del CNS està quedant molt danyada, com recull el Diari Sabadell entre d'altres. 


4 comentaris:

  1. Este hombre es mas ególatra que Cristiano Ronaldo

    ResponElimina
  2. Por favor habrá alguien capaz de papar esto. Los socios de Can Llong hemos visto la foto de esta chica en todos lados. ¿Que tipo de Entidad privada somos? Un mail para decirle que no se queda. O somos muy modernos o somos muy cagados. No me inviten a cenar que no vendré.

    ResponElimina
  3. Potser el motiu real del Club es l'econòmic. Hagués quedat millor el senyor Torres si hagués dit això. Els socis del Club també tenim dignitat i que hem de fer, fotre el camp? Si no som seriosos, disimulem i no deixem que publiquin coses que com a socis i treballadors ens em de posar vermells de vergonya.

    ResponElimina
  4. Motiu economic???? Que algu demani el pressupost REAL de Waterpolo! Veureu per on es passen la austeritat econòmica...

    ResponElimina