21 de set. 2012

Les polèmiques negociacions entre el CNS i Mireia Belmonte

Globledia i el diari AS asseguren que Mireia Belmonte renovarà amb el Club Natació Sabadell. De moment cap de les dues parts s'ha pronunciat per confirmar o desmentir res. La informació prové de José Ramon Costa Jussà. 

Las medallas, un problema más en la renovación de Mireia BelmonteCosta Jussà defensa la gestió de Torres al front de les negociacions i ataca a la badalonina:

 "Ante la desmesura de sus peticiones, el CN Sabadell, le explicó que no podía atenderlas [...] La ciudad y los socios del Club están dolidos por su comportamiento".

Per la seva part Mireia ha assegurat  a TV3 i a Ràdio Sabadell que va intentar millorar les condicions del seu contracte, però quan li van explicar la situació ho va entendre i va acceptar seguir com fins ara, com li havia promès el President.


"Vaig parlar amb el president i estava tot arreglat i només faltaven petits detalls. Sóc la primera sorpresa al saber que no s'ha tancat l'acord"

Desconeixem doncs si Costa Jussà té alguna informació privilegiada o si simplement es tracta d'un episodi més en aquestes negociacions. Tot plegat un circ mediàtic que està perjudicant la imatge pública del Club Natació Sabadell. 

3 comentaris:

  1. Bueno, bueno no exagerem tots coneixem la trajectoria economica de la Badalonina de sempre, ademes no ens rasguem les vestidures. No calia promociona cantera? sabem que aquesta noia que realment està en el seu dret es ven a qui millor paga (natatoriament parlant, es clar)

    ResponElimina
  2. Personalment crec que el Club, a dia d'avui no està ni per renovar, ni per fitxar craks. En les èpoques de crisi que vivim, s'haurien de posar a treballar en serio i menys fitxatges de luxe, que amb la gestió general, no sé quan temps es podrà aguantar. A més a més, pel que he pogut anar seguint, es volen abaixar sous a treballadors/es de la base que no arriben ni als mil euros nets al més. Potser que es plantegi una situació sèria perque tot plegat ja passa de taca d'oli.

    Pel que fa al cas d'aquesta noia en concret, el que es més fort, es que l'hagin enganyada. Al Club hi ha hagut treballadors/es, als que se'ls va prometre augments de sous signant primer un canvi de categoria i no s'ha complert res. De la majoria de compromisos que tanques amb el Miquel verbalment, no s'han porta a terme cap. Realment això es el més fort.

    No sé pas com acabarà tot, però tinc una sensació, cada vegada més generalitzada entre socis, que no té pinta d'acabar gens bé.

    ResponElimina
  3. Miquel Torres com tota la seva junta son una colla de farsants. Però lo que no pot ser es que s'apujin les quotes dels socis 2€ mensuals per pagar mega cracks de natació, que en aquets pais de borregos futboleros nomès ens aporta una aparició esporadica i de molt sovint sense benefici econòmic.

    ResponElimina