26 de set. 2012

Homenatge als Olímpics

El passat dijous, a la pista de frontó de les instal.lacions del carrer Montcada es va retre un homenatge als olímpics del Club, on, com es pot veure a les fotos, no hi va faltar de res, lloguer de taules i cadires... assistència d'autoritats i en el decurs del qual es va lliurar una placa commemorativa i un rellotge a cada olímpic.




Pel que hem pogut saber, el cost aproximat de tot plegat ha sobrepassat en escreix el que s'havia pressupostat i que podríem dir que correspon,  aproximadament, al salari de 6 mesos d'un treballador de base.

Aquest sopar ha aixecat polèmica entre socis i treballadors del Club ja que arriba en un moment on la Junta Directiva ha aprovat un nou paquet de retallades que se sumen a l'increment de les quotes generals del mes passat: 

- Negociació de conveni col·lectiu: La Junta Directiva refusa a aplicar l’increment salarial de l' IPC; un 2,5% tal i com indica l'Article 6 de l'esmentat conveni del Club Natació Sabadell.
- Els treballadors/es no han cobrat altres comissions que venien percebent anteriorment. 
- Augment del 50% de la quota de voleibol. 
- Els esportistes de natació i waterpolo han rebut una carta on els hi comuniquen que aquest any tots els equips (tret dels primers) hauran de pagar una quota mensual de 33 euros, a més a més d'haver de pagar per  visites mèdiques; servei que fins ara era gratuït per federats. 
- Baixada salarial d’un 10% als entrenadors de les seccions.

Diversos socis i treballadors han mostrat el seu malestar sobre aquests tipus d'actes que consideren una despesa excessiva i innecessària. 









1 comentari:

  1. Per la cara de felicitat que fan a la foto ningú diria que s'està passant per un moment complicat economicament. Però veient com gasten potser es que no estem tan malament i exageren!!!

    ResponElimina