17 de set. 2012

Gabi Hernández contesta a les crítiques

L'entrenador del primer equip de waterpolo masculí, en una entrevista a Ràdio Sabadell, es mostra sorprès i enfadat davant les crítiques de les xarxes socials. Gabi justifica la falta de jugadors del primer equip per lesions i baixa forma. Xavi Valles, Petar Trobojevic, Svilen Piralkov, Jose Rodríguez i James Krumpholz són nous fitxatges que no han estat convocats per jugar a l'Eurolliga. 

"Els internacionals i nous fitxatges estan en baixa fora de forma o lesionats"

Des d'aquí volem mostrar tot el nostre suport als joves jugadors que han defensat els colors del Club i mostrar la nostra preocupació pels valors que l'actual Junta els està inculcant després de polèmiques com aquesta o la del passat Juny quan Miquel Torres i Mingo Vidal van decidir acabar amb el filial de Waterpolo

9 comentaris:

  1. Per això tanta historia. Competeixes amb gent de la casa, caus amb honor, t'estalvies les crítiques i les suspicàcies i de pas t'estalvies molta pasta en fitxatges inoperants potenciant el planter. Fàcil ¿no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estic d'acord amb tu, i diria més, et gastes menys calers, no abaixes el 10 per cent a entrenadors/es els sous, no intentes abaixar sous de treballadors de la base i fas alguna cosa amb les mancances que tenen els socis a les instal.lacions. En resum, Miquel deixa de tocar-nos els SOUS!

      Elimina
  2. Potser algú es creu aquestes declaracions, potser algú.
    La meva defensa cap a Gaby, que amb aquestes declaracions es veu que no hi pinta gaire. Tothom sap que el que mou els fils es el president.
    Dins del mateix Club, la gent de l'entorn de la Junta ha comentat en les últimes semanes que no hi havia intenció de guanyar aquesta final ja que econòmicament no se la podien permetre.
    S'ha de ser senyors!
    El meu suport als jugadors que s'han de veure envoltats per aquest porqueria...
    President del Club, senyor Miquel Torres Bernades, vol un consell, convoqui una Assamblea pel dia de Nadal i demani als socis compromissaris que li regalin l'Entitat, li posa el seu nom i així podrà fer el que vulgui sense que ningú el critiqui, si no faci'ns un favor deixi d'embrutar el nom del Club, que desde que vosté mana molta gent ha deixat de sentir els colors.

    ResponElimina
  3. Això no s'ho creu ningú! No sóc tècnic, però que millor que una fase sencilla per començar a acoplar jugadors nous i apendre mecanismes de l'equip (recordeu l'any passat, la prèvia de la Copa Len va anar molt bé per conjuntar l'equip)....doncs per assolir no-classificar-se ha deixat els jugadors nous a casa ....

    En fí, allà ell i la seva circumstància....de moment ha escrit una de les pàgines més tristes del nostre estimat waterpolo.

    ResponElimina
  4. Estoy cabreado, hasta los cojones que se piensen que somos idiotas. Un respeto por favor.

    ResponElimina
  5. JD,Entrenedor,esteu perdent els papers i enfonsant el nostre CNS que no el conexera ningu quant acaveu el vostre mandat. Dimitiu ja aband de que sigui massa tard. No us merexeu estar on esteu

    ResponElimina
  6. Què lamentable tot plegat!!! Tenia en una altra consideració a en Gabi, però m'ha decebut molt!! Ara ja veig perquè està aquí, doncs els hi fa el joc. D'en Torres ja m'espero qualsevol cosa.

    No es pot embrutar el nom de l'entitat d'aquesta manera, fins i tot en Chiqui Sans, tiet del nostre Dtor. Tècnic Dani Ballart diu això al seu tuiter:
    " jordi sans juan ‏@jordisans9
    @IndignatsCNS @cns_oficial als q fa molts anys q vivim aquest esport no ens poden enganyar,aqui ho deixo i q cadascu ho agafi per on cregui"

    Al socis ja no ens poden enganyar (més)!!! No ens prengueu més per imbècils!!!

    M. TORRES i Junta Directiva, dimitiu!!! Erem un Club senyor i ara si ens descuidem la LEN ens fara fora de la competició amb multa, desprestigi i sanció esportiva inclosa. ESPAVILATS!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per cert que en Chiqui Sans a part de ser tiet de Ballart, és campió olímpic i mundial, a més de ser el Director de la UFEC (Unió de Federacions Esportives Catalanes).
      El desprestigi ja ha començat...!!!

      Elimina
  7. Sento vergonya de pertanyer a aquest club! Esteu enfonsant la imatge. sou uns hipocrites foteu el camp ja! Plataforma anti-Torres ja si us plau!!!!!

    ResponElimina