16 de set. 2012

El CNS sota sospita a l'Eurolliga

Curiosa i oportuna ha estat l'actuació del Club Natació Sabadell a l'Eurolliga. I és que en aquesta competició el Club es jugava participar a la Champions, objectiu que no ha estat possible, malgrat partir com a favorits.

El Club va començar perdent per un gol contra l'equip bielorrús Vitbich VITEBSK el diventres 14; El dissabte 15 el Club va tornar a perdre d'un gol, malgrat anava guanyant 7 a 2 i d'estar dominant tot el partit.  El mateix President de la Federació Espanyola de Natació s'estranyava d'aquests mals i oportuns resultats:


I és que l'eliminatòria implica que el Club jugarà a la lliga LEN, en lloc de la Champions; una lliga més econòmica i molt més assequible en quan a resultats esportius. Alguns aficionats del Club han compartit les seves sospites per Twitter.


Un cop eliminants, el Club ha demostrat la seva superioritat amb un sorprenent 12 a 5, ja fora de la classificació. Així doncs l'actuació del Club és més que sospitosa. Gabi Hernández haurà de donar a la Federació i als aficionats moltes explicacions. En primer lloc, perquè ha assistit a una competició tant important com l'eurolliga amb només 3 jugadors del primer equip? Com es va perdre un partit després de dominar 7 a 2? Com sortint com a favorits es perden els partits importants d'un gol i un cop fora de la classificació es guanya per 12 a 5? Perquè es va prescindir de jugadors com Iñaki Aguilar, el porter de la selecció?

Sense menystenir als jugadors joves del nostre Club, ens preguntem, una competició com l'Eurolliga no era prou important per dur els grans fitxatges? Quin era l'"objectiu" real del Club Natació Sabadell?

Lamentem que els colors del CNS s'hagin vist embrutats per l'ombra de la sospita i desitgem que no hi hagi hagut cap manipulació, ja que l’únic que faria seria embrutar el nom del Club Natació Sabadell. Tothom que estima l’esport sap que els valors més importants són l’ètica, la bona conducta, l'esperit de superació, el joc net i considera inadmissible qualsevol manipulació de la competició.

Precisament per això Gabi Hernández ha de respondre al senyor Fernando Carpena i de pasada tots els socis del Club, per justificar aquesta actuació tan sospitosa i oportuna. 

8 comentaris:

  1. Algú pot confirmar l'equip que ha portat el Club? Vallés i Piralkov hi eren, no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segons la informació que tenim ni Vallès ni Piralkov estaven convocats

      Elimina
  2. Del primer equip només Soler, Carrillo, Echenique i Motos (Porter suplent) van anar... la resta juvenils i/o juniors. A més al tercer partit va jugar Echenique de porter, ja que Motos es veu que s'havia lesionat.

    ... i pensar que amb el costa aquest viatge de comèdia hi ha seccions que tenen el pressupost cobert!!!

    ResponElimina
  3. No es normal lo q esta pasando en el Club... Dejemos de lado las politicas que lleva a cabo el innombrable... en el plano deportivo no es normal que nos gastemos una pasta gansa en traer jugadores de gran calidad pero de escaso rendimiento de futuro y vayamos a jugar una primera fase y solo tres considerados titulares esten en ella.
    Dicen q sale mas barato copa LEN me parece bien pero pero si no hay dinero, pq se va entonces?
    Nos ha costado mucho q nos respetaran en Europa (sobre todo gracias al equipo fem) y ahora damos esta imagen???
    Ademaa considero que hemos faltado el respeto deportivo al rival.
    Lo siento mucho no m siento identificado con este equipo. Este no es mi club. Mi club es el de la deportividad de Manel, el esfurzo de de Xavi y Pedro. El sacrificio de Enric y Jordi, el trabajo de equipo Carlos y Carabi,la lucha de Marko....
    Con todo esto quiero decir que las he visto de muchos colores, mil formas de saber ganar y de perder pero nunca una renuncia.
    ESTE NO ES MI CLUB

    ResponElimina
  4. Aquest són els 10 jugadors que el CNS ha convocat per jugar la 1a fase de l'Eurolliga:

    Oscar Carrrillo
    Marc Soler
    Gonzalo Echenique
    Pere Estrany
    Jose Ma Motos
    Borja Fenoy
    David Hernandez
    David Torilo
    Oriol Nonell
    Ivan Carabantes

    S'han quedat a casa:
    Iñaki Aguilar
    Xavi Valles
    Petar Trobojevic
    Svilen Piralkov
    Jose Rodríguez
    James Krumpholz

    Què els hauran explicat a aquests nanos? Això és esport? Em sap greu especialment pels joves que han patit aquest engany.
    Segurament ha sigut una bona experiència per ells a nivell personal, difícilment tindran oportunitat molts de tornar a jugar una competició com aquesta, pero han estat enganyats pel seu propi club.

    També poden entrar en el tema economic que tant preocupa al senyor president, retalla als treballadors, apuja les quotes, extorsiona la resta de seccions... Us imagineu el que costen els 6 fixatges que s'han quedat a casa? I els 7.000 ó 8.000 euros que costarà la xarlotada del cap de setmana a Georgia?

    Per cert, a quina competició nacional han inscrit l'equip aquesta temporada? Si ho fan a segona tenen la lliga assegurada.

    ResponElimina
  5. Este tuit es del portero Motos cierto? El objetivo no lo se cual sería, pero desde luego lo han conseguido, quedar mal delante de toda Europa, el canterano no creo que supiese nada igual que el resto de laplantilla hasta empezar a jugar. Deberian ir con ilusión los mas jóvenes, y se encuentran con esto. Que aprenden de un viaje a una gran competicion como esta? Y dejandose manipular y perder los partidos contra...? Quienes eran? En fin, espero que se den cuenta todos, força cantera i guardeu la billetera!

    ResponElimina
  6. No son tontos los chavales... Tienen 20 años y tenian ordenes de ir a perder. Nada de ilusion y tonterias sabian a lo que iban y punto. Buena experiencia si, pero tontos no son.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bueno... y un par de chavales de 15-16 años (Borja y David), menores de edad y en absoluta formación... NO HAY ESCRÚPULOS!!!

      Elimina