2 de set. 2012

Cara a cara virtual


El passat dia 27 d'agost Miquel Torres, en una entrevista gravada pel matí i publicada en el programa L'Anotador de Radio Sabadell, exposa diferents punts de vista sobre la gestió de l'anterior Junta del Club Natació Sabadell. Les polèmiques declaracions demanaven una resposta per part de l'anterior President, Sr. Carles Ruiz i del Vicepresident Sr. Claudi Martí, a través del mateix mitjà, ja que, com vàrem informar, els membres de la Junta anterior tenen vetada l'entrada a les Assemblees.

Un cop més es posa de manifest el clar enfrontament entre les dues Juntes que deixa enmig a socis i treballadors en una situació de desprotecció total. Exigim una actuació responsable per part de la Junta Directiva de Miquel Torres i si els fets que exposen són verídics, portin als tribunals a l'anterior Junta Directiva per mala gestió. De no ser així, interpretarem que es tracta d'una cortina de fum. 

4 comentaris:

  1. Ja era hora que la Junta Anterior tingués la oportunitat d'explicar els números. La va tenir a l'Assamblea extraordinària del mes de juliol de 2011, però com la Junta de Miquel Torres no ha presentat ni acte d'aquell dia... deu ser com tot, que s'ho passen pel forro.
    Si amb 15 mesos no han portat la Junta Anterior al jutjat, es que no tenen motius per fer-ho, el que s'han dedicat es a calumniar-los. Potser amb les declaracion que ha fet Miquel Torres, la Junta de Carles Ruiz els podria portar als jutjats... Aquí, als jutjats de Sabadell el sr. Torres es més conegut que la Mireia Belmonte.

    ResponElimina
  2. Ni el Sr. Torres està presidint, ni gestionant, ni organitzant, ni complint tal com va prometre (em recorda a marianico el corto, aquest que hi ha de president de govern espanyol) Ni el Sr. Ruiz o va fer, hi també va calumniar durant la campanya al contrincant i el que es pitjor als socis (recordo perfectament uns escrits als diaris pagats pel club). Son dos gossos amb diferents collars pero amb el mateix destí, malbaratar els diners del soci i l'obsesio pel poder. Cap dels dos es inocent i cap dels dos mereix pasar a la historia com un president democratic i honrat. El que siguin mes o menys coneguts als jutjats me la porta fluxa, sincerament amb preocupa més cap o anem que aquestes picabaralles patètiques. Cap dels dos mereix ser president, es que no hi ha ningú que sigui honrat i estimi el Club ? Al delfí del Sr. Ruiz (Claudi Marti), el varen denegar les urnes per una gran majoria (per alguna cosa es faria)i el nou president es un fals que ha decepcionat a tothom que volia un canvi més democratic i honrat. Aquesta secció de indignats del CNS es partidista i molt poc objectiva, i sincerament no esteu fent res per millorar la situació la informació es esbiajada i poc contrastada si es una plataforma per intentar a les properes eleccions tornar a presentar a en Claclaudi sigueu valents i digueu el que, segar l'herba sota els peus d'algú que ja s'ho fa solet no te cap merit i s'han d'aportar sol.lucions que sincerament a la meva opinió no pasan per la junta anterior.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Apreciat lector,

      Aquest blog va néixer amb la voluntat de donar a conèixer les injustícies laborals que es donen al Club Natació Sabadell i poc a poc va anar creixent amb socis i esportistes que també estan indignats.

      No donem ni donarem suport a cap de les dues Juntes, al contrari defensem els drets dels socis i treballadors que han quedat atrapats enmig d'aquesta lluita personal. Aquest blog seguirà actiu mentre la situació al Club Natació Sabadell no canvii; hi hagi qui hi hagi de President.

      Apreciem les teves valoracions i t'animem a fer més propostes que ens ajudin a millorar. Contrastem sempre totes les informacions que ens arriba i intentem acompanyar-les sempre amb documentació perquè resulti més fàcil pel lector.

      Si tens més propostes ens les pots fer arribar a hola@indignatscns.com

      Elimina
  3. Jo no sé si abans ho feien millor que ara o no. En tot cas, el que es pot comprovar, és que abans hi havia més transparència. Recordo que ens van apujar 1 euro la quota i ens van explicar per què ho feien i on volien arribar amb aquesta acció. Ara ens han apujat dos euros i no ens han explicat res. Les instal·lacions no és que abans estiguessin molt millor però ara estan realment cada vegada més malament. Abans, el president era proper a la gent, li podies explicar els problemes i les coses que veia i, la gran majoria de vegades, hi veies solució. Ara, el president va amb una certa prepotència, això si el veus!

    ResponElimina