31 de jul. 2012

Seguiment de l'Assemblea Extraordinària

Miquel Torres s’ha valgut de la data del 30 de juliol per aprovar un pla de viabilitat que endeutarà el Club en 3.500.000 euros. 

Tot i que l’article 14 5g dels Estatuts del CNS , permet el vot secret si ho sol·licita el 10% dels socis assistents, la Junta presidida per Miquel Torres, no ha permès la votació secreta, tot i que socis han exigit aquest dret, s’ha excusat dient “que les assemblees del Barça es fan a mà alçada”. El que coneix el fer d’aquesta Junta i la manera que té de privar les llibertats de les persones, entenem que el vot a mà alçada pot haver cohibit a més d’un. 

Els 118 socis compromissaris que representen els menys 30000 socis, que té el CNS han votat SI a l’endeutament de 3.500.000 d’euros a pagar en 20 anys i l’augment desmesurat de quotes.

Les votacions han anat de la següent manera:

Augment de Quotes aprovat 64 a 40 i 4 en blanc 14 no han votat 
Aprovació del crèdit aprovat 80 favor 20 contra 18 blanc 

Els propers dies ampliarem la informació

17 comentaris:

  1. La covardia d’aquesta Junta va portar a expulsar els socis compromissaris de l’antiga Junta Directiva. D’aquesta manera Mingo Vidal, Miquel Torres i Pere Nicolàs, apart de la resta de “borregos” que porten el seu costat on sembla que l’odi a no sé que, els porta ha intentar humiliar a un senyor de 77 anys que ha donat la vida pel Club, en unes assemblees totalment manipulades, acarrerant-li una mala gestió que sense la seva mà dreta, Claudi Marti (persona non grata per Pere Nicolàs perquè de números li dona mil voltes) no pot defensar-se. Us informo que aquest senyor que ha estat 8 anys president del CNS i més de 25 anys director del mateix, a la vida li arribareu a la sola de la sabata. Es més sense voler-ho us ha salvat els números a final d’any, ja que la cogeneració malvenguda, va ser feta per la Junta Anterior. El sr. Ruiz mai ha hagut de suplicar unes entrades per res, perquè si volia anar algun lloc es rascava la butxaca (la seva), va a les federacions i parlen bé d’ell,... Sempre ha pogut passejar pel Club amb el cap ben alt, no li ha fet falta tenir un menjador particular per amagar-se de res. Evidentment que no ho haurà fet lo bé que tothom volia, però us ben asseguro que el que ha fet el Sr. Torres en un any, magnifica la tasca del Sr. Carles Ruiz Fonrodona. Aquest senyor, que va permetre que Mingo Vidal, Pere Nicolàs i Miquel Torres (tot i que no recordo haver-lo vist mai a cap assemblea en els últims 8 anys), que va permetre que qualsevol soci pogués entrar a les Assemblees, que no enviava Burofax i se n’anava de vacances perquè no el trobessin, no faltava el respecte al Comité d’Empresa, a dia d’avui segueix passejant-se pel Club Natació Sabadell amb el cap ben alt. Potser, un metge us hauria de veure, perquè des de que heu entrat us heu dedicat a intentar fotre-li la vida, fent fora als socis compromissaris per poder així rebentar la gestió anterior, acomiadant a la seva filla després de 16 anys treballant al CNS, sabeu també que heu tingut asseguda en una grada sense fer absolutament res, algú molt proper, expressant que el president la vol tenir controlada, fent fora a la gent que ell tenia al seu entorn o assajant-los per si avorrits marxen, però Mingo Vidal, Pere Nicolàs i Miquel Torres per enfonsar a un Ruiz, us falten pebrots. Podeu seguir intentant-ho, mentre deixeu que el Club mica en mica es vagi ensorrant o decidir anar algun especialista que miri quin tipus de patologia patiu. El que més greu em sap es que per molt que volgueu, esborrar els més de 30 anys de història del Sr. Ruiz del CNS, no crec que sigui possible, la història es la que es, però us ben asseguro que m’encarregaré personalment que ningú esborri la vostre.

    ResponElimina
  2. I el senyor Viñeta què hi diu? Perquè en l'assemblea que presidia el Sr. Ruiz i que es va aprovar que als socis del Consell d'Honor dels congelaria la quota però ja no es donaria el cas que pagarien 0 euros es va posar fet una fera perquè li tocava pagar... Ara ja no li importa pagar? o és que té altres interessos?

    ResponElimina
  3. Em sumo totalment a l'escrit de la Marta.

    ResponElimina
  4. Yo tengo que confesar que voté a la candidatura de Miquel Torres, no porque le conociera, ya que nunca había visto a ese señor por el Club, sino porque las personas que me pidieron el voto para él eran personas que yo conocía de ver en el Club, que querían al Club. Me dijeron que las cuotas bajarían, que las instalaciones estarían más cuidadas, que mi hijo no tendría que pagar el chandal por estar en una escuela deportiva... Les creí. Y me siento ENGAÑADO, ESTAFADO. Las instalaciones están como una mierda, se venden el patrimonio del Club (que es lo único que tenemos) y ahora me suben las cuotas. Basta ya. Sólo pido que esas personas que pedían el voto para esta candidatura de manera muy insistente y creible hagan el mismo esfuerzo ahora para pedira la DIMISIÓN de esta junta directva, que nos ha ENGAÑADO y ESTAFADO. Sobretodo a la gente de buena fe que creímos que el cambio sería bueno. Señores, hagan el mismo esfuerzo ya que, como a mi, engañaron a más gente.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Yo estic totalment d'acord amb aquest comentari. A mi també em van ENGANYAR. Vaig votar el Miquel Torres -que tampoc no el coneixia- perquè em van demanar el vot per ell el Luis Molina i l'Àngel Vinyeta, que els coneixia del temps de l'atletisme i m'inspiraven confiança (a part que hi van insistir moltíssim). Ara, a sobre, m'apugen el rebut... Això és una ESTAFA... i el pitjor és que jo, amb el meu vot, hi he col·laborat. Ara col·laboraré amb la meva firma a demanar la dimissió d'aquests senyors i, si no, no em quedarà més remei que donar-me de baixa del Club...

      Elimina
    2. A mi también mi pidieron el voto el Molina y el Viñeta y también voté al Torres por ellos, porque me dijeron que bajarían las cuotas. Yo no creí que las bajaran, no soy tan iluso, pero tampoco pensé que las subirían. También firmaré para que se vayan... y el Viñeta ya me imagino porque me pedía el voto con tanta insistencia...

      Elimina
  5. Voldria saber a quin any caduca l'excusa que la gestió anterior va fer-ho molt malament. A partir de quin any aquesta Junta assumirà responsabilitats. 2016, potser?
    Gràcies

    ResponElimina
  6. S'estan carregant el nostre club! Fora farsants ens eudeuteu i mentiu! Prou de donar les culpes al Sr Ruiz que en un any l'únic que heu fwt es endeutar-nos i prepareu-vos que per sortir a la foto en waterpolo ens deixareu arruinats i sense cantera...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totalment d'acord!! No arribeu al Sr. Ruiz ni a la sola de la sabata... Ell ha fet molt pel Club, perquè se l'estima... i els que hi ha ara són una banda organitzada per carregar-se el Club... Però ja diuen que calen anys per aixecar un Club com el Sabadell, i un segon per destruir-lo. Això és el que estan fent el Miquel Torres i la seva banda, destruir el Club. Espero que algun dia paguin per tot això.

      Elimina
  7. Aquest augment desproporcionat de quotes és una ESTAFA pels socis preferents que han estat pagant durant anys amb la promesa que arribats a la jubilació no s'haurien de preocupar més de la cuota.

    Això és com si la Caixa cancel·lés el meu pla de pensions després d'haver pagat cada mes durant anys!

    ResponElimina
  8. Pues tendremos que montar ya una plataforma y juntar firmas para que dimitan. ¡¡¡ESTAFADORES!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esta vez seré yo quien ayude a recoger firmas para que se vayan los ESTAFADORES, pero directos al trullo!! Esto no puede quedar impune!! Me siento doblemente estafado!

      Elimina
    2. Exacto! Fuera ya hombre!

      Elimina
  9. Esto es una vergüenza! No es posible que en una año de mandato hayan dado este giro. El CLUB no se puede permitir este tipo de "señores".

    Por cierto, hablaron algo de las obra de Can Llong? Porque son INTERMINABLES.

    ResponElimina
    Respostes
    1. En teoria parte de los 3.500.000 de euros tienen que ser para el gimnasio nuevo, a la pràctica Dios dirà...

      Elimina
  10. Jo m'ho he pensat molt abans d'escriure un comentari en aquest web, perquè no hi estic acostumat, a escriure comentaris en webs. Fa més de mig any que vaig descobrir aquest web, cercant informació sobre el meu Club, em vaig trobar una pàgina qeu es deia indignatscns. Em va sorprendre i vaig demanar a un parell de persones que conec, que són membres de l'actual Junta Directiva, de què es tractava. Em van dir que era un grup de F.. d P.. i moltes coses més (impròpies, al meu parer, del vocabulari del que jo considerava "senyors") que els havien fet fora i que ara es dedicaven a intentar molestar, però que no en en fes cas, que no tenien seguidors. Me'ls vaig creure. Ara, amb el temps, hi vaig tornar a entrar i els vaig anar seguint (sense dir-ne res a ningú) i vaig veure que anaven tenint raó: tot el que deien ho documentaven... I ara la pujada de quotes, una de les "promeses" electorals del grup del Miquel Torres. Jo voldria que ELS SOCIS DEL CLUB obrissin els ulls i veiessin el que ens estan fent! A més, com poden culpar els membres de l'anterior Junta i no permetre'ls l'entrada a l'Assemblea perquè es puguin defensar? Per què van dient injúries -que estan penades al Codi Penal- contra els anteriors membres de la Junta Directiva i cap d'ells no ho ha pogut demostrar? El temps demostra que les anteriors juntes directives eren molt millors que l'actual. Bé, i per acabar, ara, després de seguir aquesta pàgina, que m'ha fet obrir els ulls, sé perquè els meus dos "amics" de la Junta Directiva actual em deien que no en fes cas, perquè continués enganyat. Gràcies per obrir-me els ulls i espero que hi puguem fer alguna cosa, que no sigui massa tard.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, a mi también me ha abierto los ojos esta web, pero no es suficiente. Hay que actuar! Fuera estos indeseables de nuestro Club!

      Elimina