5 de jul. 2012

L'Atenció al Soci durant les vacances.

Han arribat les vacances al Club Natació Sabadell. Ho notem en la reducció de personal en la majoria de serveis i fins i tot n’hi ha que no en podrem gaudir, com per exemple el Miniclub i Clubijoc de Can llong, que romandran tancat tot l'Agost i caps de setmana durant Juliol i Setembre. 

Des de sempre quan arriba l'estiu, l'activitat del CNS augmenta considerablement per l'ús de les piscines, esplai, campus, etc. Aquest any però, tots els departaments patiran dèficit de personal. Tot això és conseqüència d’una mala planificació realitzada pel propi president Miquel Torres, altre cop realitzant funcions pròpies del Director General, (figura encara inexistent a l'organigrama actual).

Declaracions d'Elvira Mallafré
Amb la seva organització, Torres ha hagut de contractar empreses externes per cobrir les vacants provocades per la mala organització del personal. Tot i l'externalització (o potser per culpa d'aquesta) la pèrdua de qualitat en el servei es fa cada dia més evident. 

Diversos socis han manifestat el seu malestar pel mal funcionament del servei de bar, ara amb una màquina pre-pagament i menys personal atenent que provoquen importants cues. També es fa notar la falta de personal de manteniment i de neteja

A més a més de la manca evident de personal, cada cop es fa notar més la falta de motivació de la plantilla del CNS fruït de constants pressions i amenaces així com de l'empitjorament de les seves condicions laborals. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada