5 de jul. 2012

Assemblea General Extraordinària el 30 de Juliol



Miquel Torres i la Junta Directiva del Club Natació Sabadell convoca l'Assemblea Extraordinària de Socis Compromissaris pel proper 30 de Juliol de 2012

L'assemblea ha de servir per aprovar el famós pla de viabilitat que la Junta Directiva ha portat amb el màxim secretisme des del mes de Febrer. És per això que és inevitable pensar que la data escollida, dilluns 30 de Juliol, l'inici de les vacances, servirà per garantir la mínima assistència i per tant la no oposició a les mesures impopulars que s'han d'aprovar perquè Torres pugui seguir.

Destaquen especialment els punts següents:

Punt 3: Modificació de Quotes amb un augment espectacular de les mateixes, potser amb la finalitat de convertir el Club en una Entitat d'elit on no tothom hi tingui cabuda. 
Punt 4: Cogeneració. La importància d'aquest tema fa que us en donarem detall en un proper post, però ja us podem avançar que es tracta de venda de patrimoni. 
Punt 6: Pla de Viabilitat que passa per una baixada de salaris, la venda de la Cogenaració, augment de quotes i nous acomiadaments, com ja va succeir l'any passat just després de l'Assemblea Extraordinària

Des d'aquí volem demanar a tots els socis compromissaris la màxima assistència a aquesta assemblea el proper 30 de Juliol. 

2 comentaris:

  1. Conec a socis compromisaris que no estan disposats a venir a aquestes dates… a més a la majoría de socis compromissaris els importa un pet el Club. En definitiva això és un hobbie…
    On anirem a parar!

    El president actual està com un llum! Fa i desfà sense que ningú li digui res!
    És com el DiCaprio a Titanic: "Soy el rey del mundoooooo", quins collons!

    Amb els diners dels socis fa el que li rota! això s'hauría d'acabar. Com pot ser que una persona tingui el poder absolut de l'entitat?
    Com és que ningú demana comtes, i en cas que els donin com és que no hi han auditories? Com és que amaga coses i se les fa venir bé perquè o no preguntin o no hagi de respondre?

    Al filo del abismo…
    suma y sigue…

    Ai!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Sé que vosaltres, els "INDIGNATS" esteu en desacord amb la gestió del CNS i a més esteu totalment dolguts pel que us van fer (despedir), però no es podría fer un exercici per veure què s'ha fet en realitat durant aquest any.
    No podrieu realitzar una enquesta amb diferents punts perquè tothom de manera anònima i no repetitiva pugui respondre i veure la opinió de la gent. Socis, treballadors etc…

    gracies

    ResponElimina