29 de març 2012

Seguiment de la Vaga General al CNS


El Club Natació Sabadell, ja no només podrà presumir dels èxits esportius, també , i per primer cop, podrà presumir del gran èxit de convocatòria que ha tingut la vaga general de treballadors/es dins del CNS.

Des de sempre, el Club Natació Sabadell s’ha caracteritzat per ser una Entitat “apolítica”, tot i que els treballadors han estat sempre molt sensibilitzats en els temes laborals, pels motius que siguin, no hi ha precedents d’una participació massiva en les vagues que s’havien convocat anteriorment, en les que la participació no sobrepassava el 15 per cent del personal del CNS aproximadament. 

Entenem que la reforma laboral aplicada a nivell estatal, fa mal però segurament el que ha fet més mal a l’Entitat ha estat la plataforma de conveni presentada per la Junta Directiva en la que es pretenen retallades que van d’un 25 a un 50%. Ni al mateix Mariano Rajoy se li ha passat pel cap poder aplicar aquestes xifres. Sense risc a equivocar-nos podem dir que aquesta vaga ha estat seguida per entre un 80 a un 85% de la plantilla, i que en alguns serveis, com  restauració, manteniment i gimnasos, ha arribat al 100%. 

Malgrat la falta de personal socorrista, vigilància i manteniment,  el Club ha optat per no tancar cap dels serveis, amb el risc que això comporta, per tal de que a nivell mediàtic tingués la mínima repercussió possible. 

I mentre passen aquestes coses en el nostre estimat Club, el president passa uns dies a Màlaga en al Campionat d’Espanya Open de Natació.
El Club Natació Sabadell, ya no solamente podrá presumir de los éxitos deportivos, también, y por primera vez, podrá presumir del gran éxito de convocatoria que ha tenido la huelga general de trabajadores/as dentro del CNS.
Desde siempre, el Club Natación Sabadell se ha caracterizado por ser una Entidad “apolítica”, todo y que los trabajadores han estado siempre muy sensibilizados en los temas laborales, por los motivos que sean, no hay precedentes de una participación masiva en las huelgas que se habían convocado anteriormente, en las que la participación no superaba el 15% del personal del CNS aproximadamente.

Entendemos que la reforma laboral aplicada a nivel estatal, duele pero seguramente lo que ha hecho mas daño a la Entidad ha sido la plataforma de convenio presentada por la Junta Directiva en la que se presentan recortes que van de un 25% a un 50%. Ni al mismísimo Mariano Rajoy se le ha podido pasar por la cabeza poder aplicar estas cifras. Sin riesgo a equivocarnos podemos decir que esta huelga la ha seguido entre un 80% o 85% de la plantilla, y que en algunos servicios como restauración, mantenimiento o gimnasios, ha llegado al 100%.

A pesar de la falta de personal de socorrismo, vigilancia y mantenimiento el Club ha optado por no cerrar ningún servicio (exceptuando bar), con el riesgo que esto comporta, por tal de que a nivel mediático tenga la mínima repercusión posible. 

Y mientras pasan estas cosas en nuestro querido Club, el presidente pasa unos días en Málaga con el Campeonato de España Open de Natación.

1 comentari:

  1. El Torres la setmana passada a Sevilla i aquesta a Màlaga, el Dani Ballart la setmana passada també de turisme a Sevilla i aquesta a Jaen, pagant els socis(d'aquest només recordar que està ocupant un carrec molt ben pagat totalment prescindible amb el temps que corren.Pagament de promesses personals electorals), es que creuen que som tontos? Que facin propostes i accions coherents i no juguin amb el pa de les nostres famílies.

    ResponElimina