24 de març 2012

MiniClub i Clubijoc Tancats per Setmana Santa



Promeses de Miquel Torres al seu programa electoral
"Els propers dies 6, 7, 8 i 9 d'abril el MiniClub i Clubijoc romandran TANCATS per vacances del personal..."

Això és el que diu el rètol que comunica a tots els socis que durant les vacances de Setmana Santa no podran gaudir d'aquests serveis! Per primer cop a la història del Club es tanquen un serveis bàsics destinats als més menuts quan des de sempre es duplicava el personal i s'ampliava l'horari per atendre les necessitats en vacances escolars. Esperem que la vinculació personal de cada una de les responsables d'aquest servei amb algun membre de Junta Directiva,  no hagi tingut res a veure amb aquesta decisió.

Aquest és gra de sorra que podeu aportar per millorar els serveis?




Todo y lo que comporta el reconocimiento de nuestros méritos por parte de otros, Miquel nos da la oportunidad de poner nuestro granito de arena. Para unos servicios de calidad! 

 Excelencia y calidad para nuestra entidad
Con el objetivo prioritario de ofrecer los mejores servicios posibles a nuestros socios, nos comprometemos a mejorar, ampliar y gestionar de la manera mas eficiente la organización de las actividades y nuestras instalaciones (equipamientos)".  
Promesas de Miquel Torres en su programa electoral 

"Los proximos dias 6, 7, 8 i 9 de abril el MiniClub y Clubijoc permaneceran CERRADOS por vaciones del personal..."

Este es el redactado del letrero que comunica a todos los socios que durante las vacaciones de Semana Santa no podran gozar de estos servicios. Por primera vez en la historia del Club se cierran servicios básicos destinados a los mas pequeños cuando desde siempre se duplicaba el personal y se ampliaba el horario para atender las necesidades en vacaciones escolares. Esperamos que la vinculación personal de cada una de las responsables de este servicio con algun miembro de Junta Directiva,  no hayan influido en esta decisió.

¿Es éste el grano de arena que se puede aportar para mejorar los servicios?

3 comentaris:

  1. Amb la proposta de retallada llençada el divendres qui vols que treballi? La dona del senyor Viñeta no, però per altres causes, deu estar a la llista de les que salven el sou, ella i les seccions que li serveixen a "l'amo" per figurar i autocomplair-se. Aquest ha estat un cap de setmana de GRAN INDIGNACIÓ! esperem que siguem capaços d'organitzar-nos com cal i acabem amb aquesta farça.

    ResponElimina
  2. Habeis visto las fotos de la Copa de la Reina de waterpolo? cuánta gente ha viajado a Sevilla? es necesario? NOS ESTAN TOMANDO EL PELO!!!!!

    ResponElimina
  3. Usuaria àrea de salut de can llong26 de març del 2012, a les 23:09

    No només no es podrà gaudir de la guarderia aquests dies, si truques per demanar hora pel fisoterapeuta et diuen que en 15 dies no hi ha sevei, que ha hagut de marxar a un campionat... estem arreglats!!!!

    ResponElimina